Cum scapam de varice: metode moderne

Cum scapam de varice: metode moderne

Se pare ca un numar din ce in ce mai insemnat de persoane sufera de afectiunea varicelor, iar statistic vorbind femeile sunt de patru ori mai predispuse la aceasta afectiune. Acest articol va solutiona intrebarea"cum scapam de varice" in stil modern.

Lasand la de o parte problematica esteticii varicelor, acestea pot fi foarte dureroase si inconfortabile. Din fericire exista tratamente modernede a scapa de varice, drept pentru care nu este necesar a ne tulbura din aceasta pricina.

Inainte de a mentionacum scapam de varice, este absolut necesar a preciza din ce cauza apar acese afectiuni pentru a le putea preveni.

Varicele apar ca urmare a disconfortului de la nivelul gambelor, mai exact senzatii de arsura, de greutate, picioare umflate si chiar inestetice, toate acestea prevestind ca varicele sunt pe cale sa apara.

Un remediu modern de elimirare a varicelor, chiar fara a fi nevoie de operatie, vizeaza tratamentul cu laser. Inainte de acesta, persoanele afectate de varice puteau obta doar pentru o operatie pentru a elimina varicele, ceea ce presupune si anumite riscuri.

In cadrul acestui tratament, se utilizeaza laserul la nivel endovenos cu fascicol radial de 360 de grade, acesta nelasand nici urme sub forma de vanatai sau cicatrici, si nici nu cauzeaza durere. Rezultatele benefice ale tratamentului se vor vedea in primele doua saptamani, dupa care venele varicoase vor disparea.

O alta metodica moderna cum scapam de variceare in vedere scleroterapia. Aceasta procedura foloseste un lichid chimic care are rolul de a inchide acele vene afectate.

In prima instanta, se introduce lichidul in venele varicoase in scopul de a cauza iritatie si cicatrici in interiorul venelor. In acest fel, venele afectate se inchid dupa care se elimina varicele. Aceasta metoda nu trebuie privita negativ din pricina inchiderii venelor (urmata de eliminare) , intrucat fluxul sanguin al sangelui va circula prin alte vene. Este de mentionat ca aceasta procedura functioneaza perfect in cazul venelor de mici dimensiuni.

Pentru varicele aflate intr-o forma mai severa se foloseste procedura de stripare si ligatura. Aceasta implica proceduri de legare si taiere a venelor prin piele, timp in care persoana in cauza este anesteziata nesimtind nicio durere. Dupa procedura, doctorul verifica stadiul pacientului, dupa care se poate pleca acasa chiar in aceeasi zi cu efectuarea procedurii.

Cu alte cuvinte, cum scapam de varicepresupune, in abordarea moderna, proceduri medicale prin scleroterapie, tratament endovenos si procedura de stripare si ligare. Toate acestea sunt eficiente, fara riscuri prea mari si sunt la indemana tuturor .

Veți avea nevoie de:
  • Cum scapam de varice
#1

Cum scapam de varice

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Sanatate si metode

Cei mai faimosi

Cum sa scapi de durerile de dinti fara ajutorul stomatologului?

Un numar din ce in ce mai ridicat de persoane este afectat de durerile de dinti, iar mersul la stomatolog nu este tocmai placut. Din fericire exista metode naturale care raspund la provocarea cum sa scapi de durerile de dinti, nemaifiind nevoie de stomatolog.

Cum sa tratezi hernia de disc in mod eficient ?