Cum sa tratezi rinita alergica: eliminam cauzele!

Cum sa tratezi rinita alergica: eliminam cauzele!

Rinita alergica este o afectiune din ce in ce mai comuna, putand fi intalnita atat la copii cat si la adulti sau batrani. Intrebarea care se ridica este cum sa tratezi rinita alergica? Veti gasi cateva indicatii care va vor ajuta.

Sunt diferite tipuri de rinita alergica, unele mai severe decat altele, dar in cazul in care va intrebati cum sa tratezi rinita alergica, cel putin unul din remediile pe care vi le vom prezenta va fi de ajutor.

Chiar daca exista medicatii de tot felul in tratarea acestei afectiuni, multa lume ia in considerare tratamentul naturist. Avand in vedere cat de multe alternative sunt in tratarea rinitei alergice, aceasta tendinta de apelare la medicina alternativa este usor de inteles. Unul din aceste remedii este reprezentat de uleiul de catina care este cunoscut pentru calitatile sale regeneratoare. Contine un complex important de vitamine, printre acestea numarandu-se vitamine K, D, F si E, precum si beta-caroten. De asemenea, compusii polifenolici sunt foarte buni in tratarea afectiunilor inflamatorii, cum de altfel este rinita alergica. In plus, uleuil de catina este cunoscut si pentru intarirea sistemului imunitar. Un alt complex de vitamine indicat in tratarea rinitei alergice, sunt vitaminele A, B1, B6, C si PP. La aceste vitamine ar trebui sa se adauge si fosforul, fierul si potasiu, efectele antinflamatorii si antialergice fiind totale in acest mod. Exact toate aceste componente pot fi gasite in extractul obtinut de la mugurii de nuc. Tinctura sau ceaiul de trei frati patati este cel mai bun remediu, nu doar pentru rinita alergica, ci pentru orice alta forma de alergie. O solutie obtinuta din trei frati patati regleaza si intareste sistemul imunitar, care va putea lupta mai eficient impotriva facotrilor externi care declanseaza reactile alergice. De asemenea, foarte eficienta in combaterea rinitei alergice este vitamina C. De aceea sunt indicate acele plante si mai ales fructe care sa fie bogate in vitamina C. Coacazele sunt printre fructele cu cea mai mare concentratie de aceasta vitamina in stare pura, avand o concentratie de 107mg/g. , mult mai mult decat lamaile, portocalele sau alte citrice. Iata deci cum sa tratezi rinita alergica folosind plante care sunt la indemana oricui sau care pot fi usor gasite in magazinele de specialitate.

Fie ca folositi ulei de catina, muguri de nuc, tinctura de trei frati patati sau coacaze, rezultatele vor fi notabile in cel mai scurt timp. Acum ca ai aflat cum sa tratezi rinita alergica, trebuie doar sa alegi metoda de tratament.

Veți avea nevoie de:
  • Cum sa tratezi rinita alergica
#1

Cum sa tratezi rinita alergica

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Sanatate si metode

Cei mai faimosi

Cum sa tratezi hernia de disc in mod eficient ?

Cum sa tratezi hernia de disc a devenit un subiect de interes pentru tot mai multe persoane, intrucat numarul acestora este in crestere. Din fericire exista medode eficiente de tratare si nu trebuie sa cadem intr-o extrema negativa.

Cum sa tratezi bronsita cu remedii traditionale (din popor) ?