Cum scapam de veregturi dupa ce am slabit?

Cum scapam de veregturi dupa ce am slabit?

Problema inestetica legata de aparitia vergeturilor in diverse zone ale corpului, poate fi tratata cu usurinta. Astfel, este necesar sa respectam anumite reguli care ne vor ajuta sa raspundem la intrebarea cum scapam de vergeturi.

Fluctuatiile de greutate, sarcina, sau chiar zestrea genetica reprezinta cauze ale vergeturilor. Aspectul neplacut al liniilor rosii, la inceput, si al celor albe, ulterior, ne impulsioneaza a invata cum scapam de vergeturi.

Exista, din fericire, tratamente naturiste eficiente care solutioneaza problematica cum scapam de vergeturi dupa ce am slabit.

Un prim remediu natural si eficace este crema de aloe vera cu vitamina E. Aceasta este o crema hidratanta ce are proprietati uimitoare in tratarea vergeturilor, insa are efecte mai benefice (si mai economice) atunci cand aceasta crema este preparata acasa de catre noi ci nu cumparata din comert.

Pentru aceasta, este nevoie de cateva frunze de aloe vera care se vor face piure, precum si de cateva capsule de vitamina E. Vitamina E va fi folosita in functie de marimea zonei afectate, iar daca aceasta se considera prea costisitoare poate fi inlocuita de urmatoarele: masline, ulei de migdale, patrunjel si avocado.

Aloe vera are proprietati regenerative, motiv pentru care este folosita si in cazul altor afeciuni ale pielii, ca de exemplu leziunile. Totodata, aceasta planta are proprietati antiinflamatorii si capacitatea de a regenera celulele.

In cazul vitaminei E, aceasta este piesa de rezistenta al modului cum scapam de vergeturi al acestui tratament, intrucat le estompeaza stimuland producerea colagenului (acea proteina ce ofera pielii fermitatea si elasticitatea) .

Se recomanda a se utiliza de doua ori pe saptamana.

Crema din ulei de lavanda si avocado este deasemenea un remediu al eliminarii vergeturilor dintre cele mai eficiente. Elementul principal al tratamentului este uleiul de lavanda deoarece acesta ii confera pielii elasticitate, regenereaza celulele si hidrateaza intensiv pielea.

Deasemenea, avocado reprezinta un complex de vitamine precum A, B, C si E, avand printre altele si proprietati antioxidante.

Crema se obtine amestecand piureul fructului de avocado cu doua linguri de ulei de lavanda. Se recomanda ca aceasta crema se se aplice zilnic timp de 30 de minute (minim) . Astfel pielea va fi hranita, intensiv hidratata si va alunga proeminentele pielii.

Concret, procedura prielnica metodicii cum scapam de vergeturi dupa slabire, are in vedere tratamente naturiste capabile sa regenereze celulele, sa hidrateze pielea si sa elimine aspectul nefavorabil impus de vergeturi.

Veți avea nevoie de:
  • Cum scapam de veregturi
#1

Cum scapam de veregturi

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Sanatate si metode

Cei mai faimosi

Calculul termenului sarcinii dupa data ultimei menstruatii?

Sarcina este in moment de neuitat in viata oricarei femei, deaceea o va interesa, desigur, calculul termenului sarcinii, si va astepta cu nerabdare sa vina ziua minunata cand va avea un bebelus !

Cum sa faci testul de sarcina: instructiuni