Cum se trateaza atacurile de panica: abordarea medicinii tradi? ionale

Cum se trateaza atacurile de panica: abordarea medicinii tradi? ionale

Cei care sufera de atacuri de panica infrunta adesea sentimentul incapacitatii de control asupra sinelui. Cum se trateaza atacurile de panica intereseaza un numar insemnat de oameni, intrucat din ce in ce mai multi sufera de acestea.

Atacurile de panica presupun un ritm sacadat respirator, frisoane de caldura si furnicaturi in talpi sau in palma. Cu toate acestea, exista din fericire numeroase remedii naturale ce vizeaza cum se trateaza atacurile de panica.

Cea dintai regula cum se trateaza atacurile de panica impune a nu se critica propria persoana in timpul acestora. Este un impediment psihic ce blocheaza controlul asupra propriei persoane odata cu declansarea acestor atacuri de panica, drept pentru care este recomandata incercarea de a elimina autocritica, intocmai in scopul creerii unei baze de incredere in propria persoana.

Astfel, valeriana reprezinta o planta propice tratarii atacurilor de panica. Aceasta combate anxietatea si depresia si se gaseste la plafar sub diferite forme: ceai, capsule sau extracte lichide. Este indicat ca inainte folosirii acestui tratament sa se consulte medicul.

Meditatia impune anumite stari metodei cum se trateaza atacurile de panica . Aceasta elimina anxietatea si scade nivelul stesului, ajutand in acelasi timp si la detensionarea musculaturii. Meditatia presupune alungarea energiilor negative permitand astfel purificarea psihicului de orice gand nelalocul lui prin cultivarea unei atitudini pozitive. In cadrul acestora, credinta ca atacurile de panica pot fi invinse este de neaparata nevoie.

Uleiurile esentiale sunt deasemenea eficiente in tratarea atacurilor de panica. Acestea pot fi folosite in timpul masajelor sau se poate face baie adougand picaturi de uleiuri esentiale. Cele mai indicate in combaterea anxietatii si reducerea stresului sunt: uleiul de trandafir, de lavanda, de geranium sau chiparos.

Roinita este o planta erbacee care trateaza atacurile de panica. Aceasta detine un efect mediu sedativ avand rol in calmarea palpitatiilor, starilor de anxietate, nervozitate sau iritabilitate. Ceaiul de roinita se prepara prin infuzia unei lingurite de planta la 250 ml de apa. Se recomanda ca acest ceai sa se bea de 3- 4 ori pe zi.

Efectul tranchilizant asupra sistemului nervos al florii pasiunii este deasemenea indicat pentru atacurile de panica. Aceasta combate anxietatea, alunga iritabilitate si este recomandata sub forma de infuzie la o cana cu apa. (3 cani pe zi)

In concluzie, toate aceste remedii impun solutii pentru intrebarea cum se trateaza atacurile de panica: combaterea anxietatii, alungarea energiilor negative, alungarea initabilitatii. Deasemenea se recomanda cultivarea unei atitudini pozitive.

Veți avea nevoie de:
  • Cum se trateaza atacurile de panica
#1

Cum se trateaza atacurile de panica

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Sanatate si metode

Cei mai faimosi

Cum sa depasesti depresia independent?

In urma unui eveniment trist din viata, depresia este perfect normala. Cu toate acestea, ea ar trebui sa fie o faza trecatoare. Ce facem atunci cand depresia se instaleaza pe timp indelungat si nu ma putem scapa de ea?

Cum sa scapati de dpresie: sfaturile psihologului