Cum reducem tensiunea arteriala cu remedii naturiste?

Cum reducem tensiunea arteriala cu remedii naturiste?

Dupa o anumita varsta multi dintre noi se intreaba cum reducem tensiunea arteriala? Care sunt remediile naturiste pentru acest tip de probleme? Care dintre ele sunt cele mai eficiente?

Tensiunea arteriala este o problema destul de intalnita dupa o anumita varsta, si de aceea e destul de important sa stim cum reducem tensiunea arteriala. Iata unele remedii care v-ar ajuta cu siguranta.

Tensiunea arteriala nu este o problema recenta, ea a existant dintotdeauna, si de aceea cunostiintele despre remediile naturiste sunt foarte bogate. Unele sunt mai complexe, altele sunt chiar foarte simple si dau rezultate notabile in intervale de timp relativ scurte si asa mai departe. Iata deci cateva de astfel de remedii care au avut rezultate foarte bune in reducerea tensiunii arteriale. Vascul este recunoscut pentru proprietatile sale de a ameliora problemele generate de tensiunea arteriala. Acesta se administreaza sub forma de pulbere, de doua ori pe zi, seara si dimineata. Indicat ar fi sa dizolvati pulberea intr-un pahar cu apa calda. Paducelul, sub forma de tinctura este iarasi considerat ca fiind un tratament naturist de succes pentru tensiunea arteriala. Pentru a obtine o astfel de tinctura aveti nevoie de 10 linguri de planta si 500 ml de alcool de 70 de grade. Planta impreuna cu alcoolul se pun intr-un borcan inchis ermetic si se lasa la macerat doua saptamani. Apoi, tinctura este pusa in sticulte mici, inchise la culoare si pe cat posibil ferite de lumina naturala sau artificala. O lingurita de astfel de tinctura se amesteca intr-un pahar de apa si se bea de 4 ori pe zi, din 3 in 3 ore. Timp de 3 luni ar trebui sa urmati un astfel de tratament. Telina si morcovul sint si ele cunoscute pentru proprietatile lor in tratarea acestei afectiuni cardiace. Cu ajutorul unui robot de bucatarie se face suc din cele doua legume, in cantitati egale. Se recomanda consumul a 300 ml de astfel de suc zilnic, la care se adauga si consumul acestor legume in stare naturala, cat mai proaspete. Iata deci cum reducem tensiunea arteriala cu ajutorul unor plante si legume care sunt foarte usor de gasit in comert, sau pe care multa lume le are deja in casa. Tot ce mai trebuie sa faceti este sa alegeti varianta de tratament care vi se pare cea mai la indemana.

Paducel, vasc sau telina si morcov, oricare optiune doriti sa o luati in calcul veti simiti imbunatatiri reale intr-un interval relativ scurt de timp. Acum ca stiti cum reducem tensiunea arteriala starea de sanatate vi se va imbunatati.

Veți avea nevoie de:
  • Cum reducem tensiunea arteriala
#1

Cum reducem tensiunea arteriala

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Sanatate si metode

Cei mai faimosi

Medicii va consiliaza cum sa tratati astmul!

Cum se trateaza astmul a devenit un subiect de interes pentru tot mai multe persoane, intrucat aceasta afectiune este intr-o continua crestere. Din fericire in ziua de astazi exista remedii eficiente pentru tratarea astmului. .

Cum sa tratezi gingivita: metode simple