Cum se trateaza durerea de cap fara medicamente?

Cum se trateaza durerea de cap fara medicamente?

In ziua de astazi, in numar tot mai mare de persoane acuza dureri de cap. Articolul de fata isi propune sa explice pe indelete cum se trateaza durerea de cap fara a apela la medicamentele clasice.

Cefaleele sau durerile de cap sunt localizare in bolta pe superioara a craniului. Durerile pe care cefaleele le presupun au intensitati diferite, drept pentru care este neaparata nevoie a invata cum se trateaza durerea de cap.

In prima instanta, daca se vrea cu adevarat a sti cum se trateaza durerea de cap este necesara relaxarea. Cefaleele sau durerile de cap survin cel mai adesea din pricina stressului. Astfel, este este indicat a se alunga orice stare de tip anxios sau ganduri nelalocul lor si sa evitam compania acelor persoane ce ne distrug linistea.

Ceaiurile reprezinta o buna metoda de tratare a durerilor de cap.

Intre acestea distingem ceaiul de menta. Daca afara este cald acesta se bea caldut si este indicat a se adouga zeama de lamaie. Ceaiul astfel obtinut are proprietati uimitoare in a calma puternicele dureri de cap.

Un alt ceai cu beneficii multiple este cel de sunatoare. Acesta pe langa faptul ca elimina durerile de cap, alunga insomniile si reface echilibrul sistemului nervos. Se recomanda a se bea inainte de fiecare masa si seara, la culcare. Trebuie punctat faptul ca daca afara este o caldura torida este indicat sa nu se iasa afara din casa.

Pe langa aceste remedii, reflexoterapia este o cale benefica de a scapa de durerile de cap. Nu trebuie neaparat sa mergem la un reflexoterapeut (desi acesta poate amliora astfel mai multe afectiuni) ci trebuie masate talpile picioarelor, in special degetele mari.

Se recomanda a se merge prin casa fara pacuci, a se masa fata si pamlele.

Chintesenta acestor masaje (ale talpilor, palmelor) este eliminarea durerilor de cap prin stimularea terminatiilor nervoase existente in talpa piciorului si in palma. Masajul facial ajuta la inlesnirea circulatiei sangvine de la nivelul fetei.

Asemenea, exercitiile fizice cu capul sunt o cale eficienta al modului cum se trateaza durerea de cap. Se recomanda ca acestea sa se faca la aer curat, daca nu, se deschide geamul si se efectueaza exercitiile. Beneficiile sunt reprezentate de oxigenarea creierului prin punerea in miscare a circulatiei sangvine de la nivelul creierului, astfel disparand si durerile de cap.

Acestea fiind spuse, cum se trateaza durerea de cap fara a lua medicamente, este acum la indemana tuturor. Ingredientul principal al tuturor acestor remedii este atitudinea pozitiva, adica increderea ca durerea de cap va disparea.

Veți avea nevoie de:
  • Cum se trateaza durerea de cap
#1

Cum se trateaza durerea de cap

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Sanatate si metode

Cei mai faimosi

Cum se trateaza cataracta fara interventie chirurgicala

Cataracta este o afectiune ce impune in principal interventia chirurgicala pentru a scapa de ea. Cu toate acestea, operatia nu este singurul procedeu care raspunde la intrebarea cum se trateaza cataracta, ci de aceasta se poate scapa si pe cale naturala.

Cum reducem rapid glicemia din sange?