Cum se trateaza cataracta fara interventie chirurgicala

Cum se trateaza cataracta fara interventie chirurgicala

Cataracta este o afectiune ce impune in principal interventia chirurgicala pentru a scapa de ea. Cu toate acestea, operatia nu este singurul procedeu care raspunde la intrebarea cum se trateaza cataracta, ci de aceasta se poate scapa si pe cale naturala.

Cataracta reprezinta fenomenul de opacifiere a cristalinului ochiului. Simptomele acesteia precum vederea multipla, intetosata sau sensibilitatea marita la lumina, impun la modul imperios a sti cum se trateaza cataracta.

O prima metoda care raspunde la intrebarea cum se trateaza cataracta are in vedere tinctura de Cineraria Maritima. Aceasta este o planta uimitoare al carei suc are proprietatea de a dizolva aceasta afectiune. Se recomanda ca tinctura sa fie diluata in apa salina pentru a obtine rezultatele depline ale acestei plante.

Pascalitul reprezinta un al remediu folosit in tratarea cataractei. Pascalitul este o forma de argila de betonit care se gaseste doar in muntii Big Horn din Wioming. Aceasta forma de argila s-a descoperit ca vindeca nu doar cataracte, ci si alte afectiuni precum: muscatura paianjenului maron, ulcerele sau chiar cele legate de musculatura.

In cadrul acestui tratament exista doua cai prin care poate fi folosit Pascalitul.

Prima consta in aplicarea pastei peste ploeape, iar cea de-a doua presupune ca apa sa fie filtrata prin aceasta argila, dupa care se picura in ochi. Este indicat, pentru eficienta maxima, ca ambele metode sa fie folosite.

O alta cale eficienta de a trata cataracta este Causticum. Acesta este un amestec de var stins si bisulfat de potasiu. Pacientii in timpul acestui tratament ar putea acuza arsuri, mancarimi, presiune in ochi sau chiar sensibilitate la lumina, insa nu trebuie a se intra in panica, acestea sunt doar niste manifestari ale tratamentului, urmand ca apoi sa remedieze acea senzatie de nisip din ochi.

Calcarea Phosphorica sau fosfatul de calciu reprezinta o alta metoda, fara a fi nevoie de interventie chirurgicala. Tratamentul cu fosfatul de calciu este indicat cand cataracta dezvolta si dureri de cap ori de ochi. Asemenea, o manifestare de care nu trebuie sa ne speriem este reprezentata de o anumita intepenire din jurul ochilor.

Alte remedii cum se trateaza cataracta vizeaza antioxidantii, luteina, flavonoidele (contin afine) si afinele.

Ginko biloba se recomanda deasemenea in tratamentul pentru cataracta. Aceasta are proprietatea de a imbunatati circulatia microcapilarelor de la nivelul ochiului, avand si efect antioxidant.

Cu alte cuvinte, cum se trateaza cataracta fara a fi nevoie de interventie chirurgicala este acum la indemana oricui. Pe langa toate acestea, ingredientul de nelipsit este atitudinea pozitiva, adica increderea si credinta reusitei.

Veți avea nevoie de:
  • Cum se trateaza cataracta
#1

Cum se trateaza cataracta

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Sanatate si metode

Cei mai faimosi

Cum sa tratezi hemoroizii externi in conditii de casa ?

Cum sa tratezi hemoroizii externi - un subiect de interes pentru un numar mare de persoane. Durerile provocare de acestia sunt uneori de nesuportat, drept pentru care exista posibilitatea tratarii lor si acasa prin metode naturale.

Cum se trateaza durerea de cap fara medicamente?