Cum se trateaza candidoza in conditii casnice?

Cum se trateaza candidoza in conditii casnice?

Cum se trateaza candidoza este o intrebare foarte frecventa, mai ales in randurile femeilor. Iata cateva optiuni pe care le puteti lua in considerare atunci cand aveti astfel de probleme.

Exista multe tratamente alternative care pot raspunde la intrebarea cum se trateaza candidoza, tratamente ce pot fi urmate direct din confortul casei dumneavoastra. Nu aveti nevoie decat de un numar limitat de produse.

Ce anume ajuta la ameliorarea simptomelor de candidoza, sau chiar cum se trateaza candidoza total, care sunt procedeele naturiste de tratament ale acestei boli? Iata detaliile pe care ar trebui sa le stiti despre aceasta afectiune. Una din metoda clasica folosita ca tratement naturist este data de irigatii vaginale cu suc de lamaie. Se stoarce aproximativ jumatate de lamaie de dimensiune medie intr-un litru de apa calduta, dupa care cu solutia rezultata este umplut irigatorul. Sucul de lamie diluat in apa va restabili pH normal din interiorul vaginului. De asemenea, evitati sa folositi apa de la canal. Incalziti apa plata, sau chiar puteti sa o fierbeti si ulterior sa o lasati la racit inainte de prepararea solutiei. O alta metoda traditionala de tratarea a candidozei o reprezinta spalaturile vaginale cu extract de pelin. Practic trebuie sa faceti un ceai de pelin, insa mult mai concentrat decat ceaiul obisnuit. Aproximativ 500ml ar trebui sa fie de ajuns pentru o astfel de solutie. La fel ca si in cazul tratamentului cu suc de lamie, ceaiul ar trebui sa fie caldut si sa fie de asemenea facut cu apa plata. De fapt, orice tip de solutie sau tinctura doriti sa folositi pentru spalaturi vaginale, apa de la robinet trebuie evitata cu orice pret datorita concentratiei mari de clor. Acest tip de tratament ar trebui repetat in fiecare zi sau cel putin o data la 2 zile. In final, o metoda mai putin cunoscuta pentru tratarea simptomelor candidozei este folosirea unui catel de usturoi. Acesta ar trebui curatat cu grija, fara a fi taiat, pentru ca in caz contrar ar provoca usturimi. Apoi va fi plasat intr-un tampon de bumbac si legat cu ata dentara. Indicat ar fi sa fie lasat aproximativ 4-5 ore sa actioneze timp in care ar trebui sa stati intr-o pozitie comoda, preferabil intinsa pe spate. Initial se va simiti o mica usturime, dar in cel mai scurt timp toate simpotmiele generate de candidoza se vor ameliora.

Iata deci cum se trateaza candidoza cu ajutorul unor produse ce se gasesc in orice casa. Nu este dificil de urmat nici un tratament din acestea iar rezultatele le veti vedea in cel mai scurt timp.

Veți avea nevoie de:
  • Cum se trateaza candidoza
#1

Cum se trateaza candidoza

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Sanatate si metode

Cei mai faimosi

Cum sa tratezi parodontoza: sfaturi pentru profilaxie

Afectiunile stomatologice sunt mai putin dezbatute , iar prin diferite reviste foarte rar gasim articole care tin de medicul stomatolog. Ti-ai pus vreodata intrebarea cum sa tratezi parodontoza? Cum sa o previi?

Cum se face clisma cu cafea: instructiuni