Cum sa tratezi hemoroizii externi in conditii de casa ?

Cum sa tratezi hemoroizii externi in conditii de casa ?

Cum sa tratezi hemoroizii externi - un subiect de interes pentru un numar mare de persoane. Durerile provocare de acestia sunt uneori de nesuportat, drept pentru care exista posibilitatea tratarii lor si acasa prin metode naturale.

Hemoroizii, pe scurt, sunt o inflamare a tesuturilor. Astfel, exista niste vene dilatate localizate in partea inferioara a rectului, de cele mai multe ori foarte dureroase, iar a sti cum sa tratezi hemoroizii externi este o prioritate.

Inainte de a puncta metodele cum sa tratezi hemoroizii externi, este imperios necesar a preciza faptul ca in prima instanta trebuie tratata constipatia, intrucat acesta este motivul principal de aparitie al acestora. In acest caz, tratamentul cu aloe ferox este cel mai indicat. Doua capsule pe zi ofera nu doar beneficiul efectului laxativ, ci si alcela al unui produs detoxifiant, mineralizant, reglator hormonal sau chiar antiumoral.

O cale eficienta cum sa tratezi hemoroizii externieste ceaiul de coada soricelului amestecat cu ceaiul de musetele, de tataneasa, troscot si nalba mare. Se recomanda ca acest ceai complex sa fie consumat de 3 ori pe zi. Trebuie precizat ca ceaiul se obtine ca infuzie unei lingurite din fiecare planta, astfel formandu-se un amestec din care se infuzeaza apoi o lingurita la o cana cu apa vreme de 20 de minute, dupa care se strecoara si se bea caldut.

Baile de sezut sunt musai daca se vrea a sti cum sa tratezi hemoroizii externi intr-un mod cat mai eficace. Aceste bai se pot face nu numai cu apa, ci se pot face si cu ceaiuri din plante. Aici se au in vedere plante precum: coada-soricelului, afin, busuioc, frasin, cretisoara, papadie, nalba, brustu, angelica, nalba, afin, tataneasa, alun (mai exact coaja de culoare alba) si pedicuta.

Un remediu, deasemenea eficient si de casa, referitor la modul cum sa tratezi hemoroizii externi sunt cataplasmele pe baza de argila. Aceste cataplasme se recomanda a se aplica zilnic si se prepara dintr-un pumn de argila cu apa calduta, pana in momentul in care se formeaza o pasta. Cu aceasta pasta se unge pe locul cu inflamat, lasandu-se sa actioneze timp de 2 ore.

Aceste metode cum sa tratezi hemoroizii externi trebuie completate in primul rand de o atitudine pozitiva si de incredere, astfel incat tratamentul sa fie facut intocmai cum este expus mai sus si ca rezultatele benefice sa apara cat mai repede.

Asemenea, igiena anala trebuie sa existe permanent, nefolosindu-se sapun deoarece acesta accentueaza inflamatiile. Se recomanda a se face sport regulat si a se consuma multe lichide

Cu alte cuvinte, tratamentul in conditii de casa al hemoroizilor externi este acum la indemana tuturor. Afara de toate aceste metode eficiente se recomanda un stil de viata sanatos si fara excese.

Veți avea nevoie de:
  • Cum sa tratezi hemoroizii externi
#1

Cum sa tratezi hemoroizii externi

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Sanatate si metode

Cei mai faimosi

Cum sa faci masaj in zona gatului (cervicala) ?

Masajul cervical este benefic in cazul in care stam mult la birou si suntem fortati sa stam drept sau in cazul in care intreprindem activitati manuale. Pentru aceasta este nevoie a invata cum sa faci masaj in zona gatului, la nivel cervical.

Cum se trateaza cataracta fara interventie chirurgicala