Cum reducem rapid glicemia din sange?

Cum reducem rapid glicemia din sange?

Un nivel ridicat al glicemiei implica odata cu netratarea multiple afectiuni precum bolile cardiovasculare, obezitate sau diabet. Articolul de fata isi propune solutionarea problemei: cum reducem glicemia din sange.

Data fiind situatia netratarii acestei afectiuni, totusi vestea buna este ca exista cai de reglare a glimemiei. Din acest punct de vedere plantele sunt o metoda rapida si sigura care ne arata cum sa reducem glicemia din sange.

In acest sens o planta binefacatoare care solutioneaza eficient cum reducem glicemia din sange este afinul. In componenta acestuia exista o substanta numita mirtilina, aceasta avand rol in scaderea glicemiei.

Fructele afinului pot fi consumate proaspete, uscate ori congelate in cantitate de 100 g zilnic pe o perioada de doua saptamani dupa care se face o pauza (de aproximativ doua saptamani) dupa care se reia tratamentul tot in acest mod. O alta cale de tratament cu afin este prin infuzie. Aceasta se prepara amestecand intr-o cana de 500 ml de apa o lingurita de frunze de afine.

Papadia reprezinta un alt remediu care ne ajuta sa reducem glicemia din sange eficace. Aceasta contine o substanta ce se numeste insulina si este un fel de zahar dar care nu stimuleaza secretia de insulina din pancreas. Tratamentul consta in prepararea unei salate din aceasta planta ce trebuie consumata de cate 2 ori pe zi timp de 4 saptamani. In afara de aceasta forma de tratare, papadia este benefica si sub forma de infuzie. Deasemenea se recomanda ca ceaiul sa fie consumat timp de patru saptamani, insa doar o cana pe zi.

O planta reprezentativa in acest sens este si schinduful. Acesta prezinta un numar de sase substante, toate cu efect hipoglicemiant (de scadere a glicemiei) . In cazul persoanelor care nu sunt dependente de insulina, shinduful se poate administra sub forma de pulbere, mai exact in 4 lingurite le zi. In cazul persoanelor dependente de insulina infuzia acestei plante. Este indicata o lingurita de planta la 250 ml de apa fierbinte, tratament ce se indinte pe o perioada de un an (pe parcursul caruia dozele se pot ajusta treptat) .

Se recomanda a nu se consuma dulciuri si alte alimente ce contin carbohidrati precum: cartofii, orezul, pastele, etc. Alimentele ce trebuie consumate pentru o dieta sanatoasa prielnica scaderii glicemiei sunt: morcovii, ceapa, castravetii, avocado, broccoli, nuci si salata verde,

Cu alte cuvinte, aceste tratamente referitoare la cum recucem glicemia din sange sunt necesare si eficiente, insa pentru a le completa rezultatele este nevoie de exercitii fizice si o dieta sanatoasa.

Veți avea nevoie de:
  • Cum reducem glicemia din sange
#1

Cum reducem glicemia din sange

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Sanatate si metode

Cei mai faimosi

Cum se trateaza durerea de cap fara medicamente?

In ziua de astazi, in numar tot mai mare de persoane acuza dureri de cap. Articolul de fata isi propune sa explice pe indelete cum se trateaza durerea de cap fara a apela la medicamentele clasice.

Cum sa scapi de candidoza si de ce medicamente ai nevoie?