Sa-I dam de capat: Cum sa faci sexul anal nedureros!

Sa-I dam de capat: Cum sa faci sexul anal nedureros!

Sexul anal este pentru un numar mare de femei o activitate pe care niciodata nu ar incerca-o, sau nu ar mai incerca-o din pricina durerii provocate. Insa, exista niste reguli cum sa faci sexul anal nedureros care trebuie respectate.

Sexul anal ste un subiect controversat care se desfasoara pe teritoriul dintre durere si placere. Totusi, se poate implini curiozotatea cum sa faci sexul anal nedureros daca se respecta anumite conditii.

Cea dintai conditie cum sa faci sexul anal nedureros vizeaza componenta psihica.

In acest sens, trebuie ca ambii parteneri sa fie relaxati si, mai ales, ambii sa stabileasca de comun acord ca vor sa faca acest lucru.

Nu ai cum sa faci sexul anal nedureros daca nu incerci sau daca partenera se simte timorata din pricina aceasta. Pur si simplu trebuie sa se renunte la teama de durere, intrucat aceasta nu va provoca decat incordarea sfincterului anal extern (muschiului anusului) ceea ce va provoca dureri enorme.

O greseala extrem de mare este demararea sexului imediat dupa ce partenerii s-au dezbracat. Ideea este ca sexul anal, chiar daca nu se elimina vreun anumit lichid caracteristic ca rezultat al excitatiei, necesita un preludiu bine facut. In acest sens, este nevoie de destinderea ambilor parteneri prin saruturi si mangaieri pe tot corpul, dupa care se exploreaza anusul.

Dupa efectuarea unui preludiu ca la carte, este musai sa nu se treaca direct la penetrarea anala cu penisul. Trebuie introdus un deget in orificiul anal si tinut vreme de un minut pentru acomodare.

Regula cea mai importanta cum sa faci sexul anal nedureros este folosirea lubrifiantului este deasemenea imperios necesara. Acesta se foloseste in scopul de a usura alunecarea penisului in interiorul anusului. Totusi, nici dupa lubrifiere nu se trece la penetrarea cu penisul, ci trebuie iarasi tinut un deget in interiorul orificiului anal pentru un minut.

Abia dupa acomodarea anusului se poate trece la penetrarea cu penisul. Foarte important este pastrarea unui ritm lent de penetrare. In acest caz, femeile sunt cele care trebuie sa controleze penetrarea, ele sunt cele ce trebuie lasate liber sa se miste pe penis, nu partenerul.

Acordand timp si rabdare, sexul anal va fi nedureros. Trebuie ca femeile sa inspire mereu adanc si mintea sa fie canalizata pe actul sexual in sine, pe senzatie,

Concluzionand, conditiile cum sa faci sexul anal nedureros impun rabdare, tandrete si miscari lente. Cheia este a urma pasii expusi mai sus, a folosi lubrifianti, si cel mai important atitudinea: dorinta de a vrea sa se faca sex anal.

Veți avea nevoie de:
  • Cum sa faci sexul anal nedureros
#1

Cum sa faci sexul anal nedureros

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Sanatate si metode

Cei mai faimosi

Cum sa faci sex oral: sfaturi de la femei experimentate

Articolul de fata combina experienta femeilor cu una dintre cele mai frumoase fantezii: sexul oral. In acest articol sunt prezente sfaturi de la femei experimentate care expun modul cum sa faci sex oral.

Cum sa tratezi impotent: trecere in revista a metodelor