In caz ca vrei ceva deosebit: Cum sa faci sex in masina?

In caz ca vrei ceva deosebit: Cum sa faci sex in masina?

Pentru a reaprinde pasiunea se recomandă experimentarea diverselor locaţii. Una dintre cele mai comode locaţii este maşina, pentru aceasta e nevoie de câteva sfaturi cum sa faci sex in masina.

După o anumită perioadă de timp sexul în dormitor poate duce la rutină şi frustrări de ambele părţi. Cum sa faci sex in masina este o opţiune validă de a adăuga originalitate şi pasiunie întâlnirilor romantice.

Pentru ca sexul în maşină să nu fie un fiasco trebuie să se urmărească anumite sfaturi cum sa faci sex in masina .

Pentru sexul în maşină sunt o mulţime de poziţii care stimuleaza plăcerea şi adaugă originalitate. Printre acestea se numără alegerea locaţiei.

Pe bancheta din spate se poate sta destul de comod prin mişcarea scaunelor frontale. Aici se poate experimenta atât poziţia cu femeia deasupra sau misionarul depinzând de dorinţa partenerului.

Pe scaunele din faţă se poate încerca poziţia bărbatului şezând, iar femeia deasupra. Pentru mai mult suport şi confort se recomandă mutarea scaunelor cât mai în spate, iar ca suport pentru evitarea accidentelor se va folosi bordul maşinii sau tetierele.

O altă opţiune pentru cei mai curajoşi este partea exterioară a maşinii, aşadar acţiunea va avea loc pe capota acesteia. Recomandarea este să se aleagă un loc mai retras pentru a evita privirile curioşilor.

În cazul în care pericolul nu este un impediment se poate încerca şi sexul oral în timpul condusului. Acesta poate fi iniţiat de oricare dintre părţi şi promite senzaţii extreme.

Pentru o poziţie cunoscută sub numele de "roabă" se va aşeza partenera pe capota maşinii cu sprijin pe ambele mâini şi i se vor ridica picioarel. Penetrarea se face prin suportul oferit picioarelor de către partener.

Bancheta din spate prezintă de asemenea posibilitatea de a plasa partenerul în poziţie de şezut cu picioarele întinse până la scaunul pasagerului. Partenera se va aşeza cu faţa spre parbriz şi cu picioarele strânse în jurul partenerului. Această poziţie e una dintre cele mai comode pentru a reuşi sa faci sex in masina .

Pentru cei în căutare de o acţiune mai sălbatică, se poate înscena o răpire. Partenerul va fi legat la ochi, iar la intrarea în maşină acesta va fi imobilizat de mâini pe suportul superior pentru umeraşe pe bancheta din spate. Partenera va conduce maşina până la un loc ferit, iar acestuia nu i se vor descoperi ochii decât în momentul în care va decide ea.

În concluzie cum sa faci sex in masina nu e o aventură atât de complicată dar promite să aducă originalitate şi pasiune într-o relaţie. Sugestiile de mai sus pot fi aplicate atât pentru ocazii speciale cât şi surprize ad-hoc.

Veți avea nevoie de:
  • Cum sa faci sex in masina
#1

Cum sa faci sex in masina

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Sanatate si metode

Cei mai faimosi

Cum sa intarzii ejacularea: sfaturi

Ejacularea prematură reprezintă o ejaculare necontrolată care se manifestă fie înainte, fie la scurt timp după penetrare, cu o stimulare sexuală minimă şi înainte ca partenera să şi-o dorească.

Cum sa faci sex la telefon: diversificati-va relatia !