Cum scapam de hemoroizi repede si fara durere?

Cum scapam de hemoroizi repede si fara durere?

Hemoroizii reprezinta niste tumefactii dureroase ale venelor de la nivelul anusului. Acest articol isi propune a solutiona proceele cele mai eficiente cum scapam de hemoroizi fara asa infruntam alte dureri de tratament.

Aceste tumefactii retro-anale (hemoroizii) pot fi raspunzatoare de dezvoltarea pruritului anal, dureri anale si dificultati in timpul defecatiei si sangerari anale, drept pentru care trebuie a invata cum scapam de hemoroizi.

Metoda cea mai eficienta cum scapam de hemoroizi reprezinta baile de sezut. Acestea se recomanda a se face in fiecare seara inainte de culcare, dupa care se aplica un unguent de galbenele. Baile trebuie sa fie concentrate si preparate din urmatoarele plante: coada-soricelului, musetel, marul-lupului, galbenele, napraznic, ceai de coada calului impreuna cu busuioc si pelin, ceai din tataneasa (radacina acesteia) .

Pentru a completa actiunea bailor de sezut si unguentului de galbenele aplicat dupa efectuarea acestora, este indicat sa se introduca un supozitor cu propolis (in anus) .

Samburii de maslina trateaza hemoroizii, deasemenea fara dureri. Se recomanda inghitirea unui sambure de maslina in fiecare dimineata pe stomacul gol timp de o luna sau doua, dupa caz. Beneficiile acestuia sunt multiple: pe langa faptul ca trateaza hemoroizii acestia combat constipatiile si dreneaza tranzitul intestinal.

Un remediu prielnic pentru a scapa de hemoroizi este un regim corect igieno-dietetic. In acest caz este indicat a se consuma cel putin doi litrii de apa pe zi. Regimul alimentar vizeaza cat mai multe fructe, legume, lactate, peste, carne slaba de pui (ori vita) . Este de preferat ca mesele sa fie sporadice ci la ore regulate.

Deasemenea, pentru completarea acestui tratament igieno-dietetic se recomanda a se bea ceaiuri. Acestea trebuie sa contina urmatoarele ingrediente: galbenele, musetel, coada-soricelului si coada-calului. Ceaiurile pot fi preparate simple ori in amaste si se pot indulci cu miere. Trebuie precizat faptul ca pentru a se putea indulci cu miere este necesar ca ceaiurile sa nu fie prea fierbinti deoarace, in acest caz, mierea nu este benefica pentru organism.

Uleiul de ricin s-a dovedit deasemenea eficient in cazul tratarii hemoroizilor. Se recomanda masarea cu acest ulei a zonei anusului cu hemoroizi timp de cinci minute, zilnic, timp de o luna.

In esenta, procedeul cum scapam de hemoroizi este acum la indemana tuturor si poate fi aplicat de oricine. Pe langa aceste tratamente se recomanda o igiena a zonei afectate corespunzatoare.

Veți avea nevoie de:
  • Cum scapam de hemoroizi
#1

Cum scapam de hemoroizi

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Sanatate si metode

Cei mai faimosi

Cum sa faci sex anal: reguli si masuri de precautie

In ziua de astazi, chiar daca pentru multe persoane reprezinta un subiect tabu, sexul anal nu se poate face la modul arbitrar, oricum, ci exista totusi niste masuri (sau reguli) cum sa faci sex analcoret.

Cum sa-ti pastrezi erectia fara pastille?