Cum sa-ti satisfaci partenerul in pat?

Cum sa-ti satisfaci partenerul in pat?

Cum sa-ti satisfaci partenerul in pat? Este o intrebare pe care trebuie sa ne-o punem continuu, pentru ca rutina si plictiseala sunt cei mai mari dusmani ai unei relatii cel putin satisfacatoare!

Fiecare dintre noi dorim sa ne fie apreciate performantele sexuale de catre partener. Si doar pentru ca ne punem aceasta intrebare, "Cum sa-mi satisfac partenerul in pat", problema este pe jumatate rezolvata!

Raspunsul este destul de complex si implica mai multe aspecte, atat psihice cat si fizice. Cel mai important pas spre satisfacerea partenerului este, se pare, preludiul. Acesta "pregateste terenul" pentru o apropiere si "contopire" fara probleme, de nici o natura! Daca observi o "retinere", nu ezita sa-i ceri partenerului sa coopereze: cuplul este format din doi! Nu depasi limita cu complimentele! Fiecaruia ii place sa fie complimentat, dar. . . tot ce e mult, strica! Nu-i da partenerului senzatia ca este luat de prost, chiar daca este asa! Il vei indeparta in mod sigur si seara va fi ratata. Cu putina diplomatie, vei putea avea macar o partida de sex "satisfacatoare" daca nu "magica"! Nu uita de simtul umorului! Intotdeauna va fi apreciata o gluma buna si faptul ca partenerul rade este un pas inainte destul de important, in masura in care, si aici, nu exagerezi! Mai ai si alte lucruri de facut cu gura! Nu lua sexul ca o competitie in care trebuie sa arati cu orice pret ca esti mai bun decat celalalt! Ia-l ca pe un joc excitant si distractiv, pentru amandoi, deopotriva! Dintre voi doi, Ea trebuie sa ajunga prima la orgasm, cu atat mai mult cu cat ea ajunge mai greu la acest punct dar si pentru ca ea poate avea mai multe! Dupa primul ei orgasm vei fi rasplatit cum se cuvine pentru altruismul tau si. . . vine si randul tau! Experimenteaza, noi pozitii, dar cu masura, sa nu-i dai impresia ca nu o/il respecti! Eventual incearca sa luati hotararea aceasta, de a experimenta, impreuna. Nu te sfii sa-ti intrebi partenerul ce-i place! Este foarte important ca partenerul tau sa se simta liber sa-si spuna preferintele, fanteziile sau. . . ce nu-i place! La inceputul unei relatii, poate fi dificil dar curajul de a spune deschis ce-ti doresti indica o reala apropiere si multa incredere, ceea ce arata ca exista sentimente adevarate. La sfarsit, dar nu in ultimul rand, atentie marita la aspect si lenjerie! Nu poti sa te gandesti cum sa-ti satisfaci partenerul in pat fara sa te gandesti ca trebuie sa arati frumos, sa mirosi frumos si sa ai pe tine lenjerie care sa atraga partenerul, nu sa-l indeparteze.

Daca acum stii cum sa-ti satisfaci partenerul in pat, atunci fii sigur ca si tu vei fi satisfacut, pentru ca se stie: cu masura cu care dai, cu aceea si primesti! Si inca ceva: nu uita de flori si de sticla! : )

Veți avea nevoie de:
  • cum sa-ti satisfaci partenerul
#1

cum sa-ti satisfaci partenerul

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Sanatate si metode

Cei mai faimosi

Cum sa faci sex cu o femeie si sa o satisfaci?

Este greu sa dai sfaturi despre cum sa faci sex cu o femeie pentru ca nici barbatii si nici, evident, femeile nu seamana unul cu altul/alta! Si de aceea nu exista o reteta, pentru ca niciodata "ingredientele" nu sunt aceleasi!

Cum sa intarzii ejacularea: sfaturi