Cum sa-ti pastrezi erectia fara pastille?

Cum sa-ti pastrezi erectia fara pastille?

Nu de putine ori se intampla ca barbatilor sa le dispara erectia. Motivele sunt diferitei, iar, in acest sens, este neaparata nevoie a cunoaste cum sa-ti pastrezi erectia in timpul actului sexual.

Avand in vedere sentimentul de jena pe care barbatii il resimt, a sti cum sa-ti pastrezi erectia inseamna a imbunatati atat actul sexual in sine, cat si increderea reprezentantilor sexului tare in ei insisi.

Pentru inceput, trebuie punctat ca exista numeroase creme si medicamente care sustin ca rezolva problematica cum sa-ti pastrezi erectia in timpul actului sexual, insa putine dintre ele rezolva cu adevarat aceasta problema.

In acest sens, este extrem de importanta alimentatia. Intrucat actul sexual consuma foarte mult din energia organismului, pentru a solutiona cum sa-ti pastrezi erectia este imperios necesar a consuma acei nutrienti benefici.

Carbohidratii reprezinta niste nutrienti recomandati ce au ca rol producerea testosteronului (hormonul sexual masculin) si a lichidului seminal. Astfel, pastele, painea, legumele, fructele sau orezul sunt esentiali pentru mentinerea erectiei.

Se recomanda a se consuma si vitamine si zinc si a se evita consumul ceaiului de tei. Acesta nu doar ca nu mentine erectia, dar inhiba gonadele si implicit erectia.

Este important pentru mentinerea erectiei sa se adopte acele pozitii sexuale benefice. Pozitiile sexuale indicate pastrarii erectiei sunt cea a misionarului sau "pe la spate". Este binestiut ca pentru a obtine o erectie avem nevoie de o cantitate de sange la nivelul genital, pe cand aceste pozitii sunt benefice deoarece asigura fluxul sangelui directionat spre penis, fapt ce mentine erectia.

Deasemena, calea rapida si sigura cum sa-ti pastrezi erectia reprezinta inelul pentru penis. Este o metoda simpla si eficienta ce consta in punerea acestuia la baza penisului (in momentul obtinerii erectiei optime) , astfel oprind la nivelul penisului fluxul de sange necesar mentinerii erectiei. Trebuie mentionat faptul ca inelul este fie din plastic fie din cauciu, si nu este o metoda de crestere a penisului ci pastreaza ferma erectia penisului.

Deasemenea, exercitiile fizice sunt uimitoare pentru pastrarea erectiei. Cele mai indicate exercitii fizice sunt abdomenele. Aceastea vor pastra sunt benefice nu doar pentru o stare fizica sanatoasa, ci si pentru cresterea controlului erectiei.

Cu alte cuvinte, metodele cum sa-ti pastrezi erectia acum sunt la indemana tuturor, insa lasand deoparte tehnicile (foarte eficiente) de mentinere a erectiei, este necesar si a elimina stresul.

Veți avea nevoie de:
  • Cum sa-ti pastrezi erectia
#1

Cum sa-ti pastrezi erectia

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Sanatate si metode

Cei mai faimosi

Cum scapam de hemoroizi repede si fara durere?

Hemoroizii reprezinta niste tumefactii dureroase ale venelor de la nivelul anusului. Acest articol isi propune a solutiona proceele cele mai eficiente cum scapam de hemoroizi fara asa infruntam alte dureri de tratament.

Cum se face colonoscopia: pragatirea de procedura