Cum sa preintampini ejacularea precoce: smecherii

Cum sa preintampini ejacularea precoce: smecherii

Articolul de fata vine spre a le arata barbatilorcum sa preintampine ejacularea precoce. Sunt punctate tehnici si metode calitative deduse, prin analize psihologice si biologice.

Este binestiut ca ejacularea precoce presupune o situatie rusinoasa, enervanta, iar a sti cum sa preintampini ejacularea precoce reprezinta cheia succesului garantat in cadrul unui act sexual.

Ejacularea precoce este un fenomen des intalnit in randul barbatilor. Statisticile vorbesc despre faptul ca un barbat din trei este afectat de aceasta problema.

Componenta emotionala joaca un rol foarte important ce vine in intampinarea modului cum sa preintampini ejacularea precoce.

O pima "smecherie" a evitarii/prevenirii ejacularii precoce este regasita in controlul emotional. Se intampla des ca barbatii sa fie "luati de val" si astfel se intensifica predispozitia de ejaculare precoce. Cheia este ca barbatii sa controleze emotiile si sa nu se lase contropiti de emotii. Acest lucru se poate realiza prin existenta si calitatea preludiului.

Respiratia reprezinta o alta strategie a evitarii ejacularii precoce. Controlul respiratiei in timpul actului sexual se realizeaza prin mentinerea frecventei respiratiilor: inspiratia si expiratia. In acest caz, smecheria este ca inspiratia sa aiba loc odata cu momentrul introducerii penisului in vagin. Este indicat de catre specialisti ca in momentul retragerii (dar nu totale) a penisului sa se produca expiratia. Astfel se realizeaza un echilibru intre sangele pompat de inima si cantitatea de sange necesara penisului ceea ce reprezinta un model remarcabil al modului cum sa preintampini ejacularea precoce. Exersand, cu timpul se va ajunge la o experienta colosala in timpul penetrarii.

O alta tehnica eficienta este controlul ejacularii atat fizic cat si psihic. Ejacularea precoce poate fi evitata daca ne impunem ca atunci cand momentul ejacularii este aproape, sa nu ejaculam. Aceasta smecherie este necesara dar nu suficienta, este indicat ca in acel moment sa strangem glandul penisului cateva secunde, aceasta ajutandu-ne enorm la problematica: cum sa preintampini ejacularea precoce. Repetand aceasta de cateva ori se va ajunge la performanta de a ejacula cand se doreste.

Deasemenea, o strategie care da roade este strangerea bazei penisului prin punerea unui elastic care sa il tina strans. Astfel, sangele necesar va mentine penisul erect si fara a permite ejacularea, acesta reprezentand piesa de rezistenta al moduluicum sa preintampini ejacularea precoce.

Concluzionand cele spuse, controlul emotiilor joaca un rol elementar al modului cum sa preintampini ejacularea precoce. Respiratia trebuie deasemenea sincronizata cu penetrarea astfel incat actul sexual sa fie o reusita.

Veți avea nevoie de:
  • Cum sa preintampini ejacularea precoce
#1

Cum sa preintampini ejacularea precoce

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Sanatate si metode

Cei mai faimosi

Cum sa faci masaj erotic iubitului?

Partenerul apreciaza orice atingere tandra venita din partea iubitei, intrucat pielea noastra detine un numar mare de receptori nervosi. Dar, pentru a-l ridica pe iubit in al noualea cer este necesar sa stii cum sa faci masaj erotic.

Cum sa faci sex oral: sfaturi de la femei experimentate