Cum sa intarzii ejacularea: sfaturi

Cum sa intarzii ejacularea: sfaturi

Ejacularea prematură reprezintă o ejaculare necontrolată care se manifestă fie înainte, fie la scurt timp după penetrare, cu o stimulare sexuală minimă şi înainte ca partenera să şi-o dorească.

Mulţi bărbaţi câteodată ejaculează foarte devreme în timpul contactului sexual sau mai corect, mai devreme decât şi-ar dori partenera. Articolul propus îţi va arăta cum să întârzii ejacularea.

Chiar dacă există bărbaţi care se confruntă cu ejacularea prematură şi nu sunt preocupaţi de acest subiect cu siguranţă eşti interesat cum să întârzii ejacularea. Este util să ştii că această problemă este foarte frecventă şi de cele mai multe ori se poate trata. În primul rând este util să discutăm cu medicul despre această problemă.

Înainte de toate trebuie să încercam să eliberăm tensiunea reprezentată de partea sexuală a relaţiei în cuplu. Unii medici recomandă abstinenţa sexuală completă o perioadă de timp, practicând în schimb alte forme de plăcere fizică şi afecţiune. Această nouă formă de comunicare poate ajuta la restabilirea unei legături satisfăcătoare cu partenera.

Actul sexual este un proces care cuprinde mai multe faze: faza de excitare, în care se adânceşte respiraţia şi începe erecţia; faza de platou, în care erecţia este completă; faza de orgasm cu ejaculare, în care excitarea atinge maximul; faza de rezoluţie, în care respiraţia revine la normal şi erecţia cedează.

Cheia controlului ejaculării este prelungirea controlată a fazei de platou, cu scopul menţinerii excitării fără a declanşa orgasmul şi ejacularea.

Pentru a dobândi controlul asupra ejaculării este imperios necesar să eliminăm consumul de droguri sau alcool.

De asemenea trebuie să conştient izăm senzualitatea întregului corp. Mulţi bărbaţi consideră că sex-ul se întâmplă numai la nivelul penisului şi numai în cursul actului sexual. Acest aspect poate conduce la ejaculare prematură şi la probleme de erecţie. Cel mai bun sex înseamnă excitare din cap până în picioare. Excitarea întregului corp eliberează toate tensiunile. Corpurile tensionate, nerelaxate, găsesc frecvent eliberarea în ejacularea involuntară. Plăcerea sexuală a întregului corp eliberează tensiunea de la nivelul penisului, făcând posibilă ejacularea mai tardivă.

Un alt aspect extrem de important este respiraţia adâncă. Este un mod simplu de a începe relaxarea în timpul actului sexual. Corpul are o tendinţă naturala de a respira adânc în cursul actului sexual, problema fiind că mulţi bărbaţi refuză această idee, crezând că respirând normal şi nefăcând zgomot pot deţine controlul. Astfel de multe ori se poate sacrifica controlul ejaculării.

După parcurgerea articolului de mai sus cu siguranţă vei şti cum să întârzii ejacularea în timpul actului sexual şi astfel vei îmbunătăţii semnificativ relaţia cu partenerul de viaţă.

Veți avea nevoie de:
  • Cum sa intarzii ejacularea
#1

Cum sa intarzii ejacularea

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Sanatate si metode

Cei mai faimosi

Cum sa-ti satisfaci partenerul in pat?

Cum sa-ti satisfaci partenerul in pat? Este o intrebare pe care trebuie sa ne-o punem continuu, pentru ca rutina si plictiseala sunt cei mai mari dusmani ai unei relatii cel putin satisfacatoare!

In caz ca vrei ceva deosebit: Cum sa faci sex in masina?