Cum sa faci un oral de senzatie: sfaturi de la sexolog

Cum sa faci un oral de senzatie: sfaturi de la sexolog

Cele mai pertinente sfaturi despre cum sa faci sex, in principal, si cum sa faci sex oral de senzatie, in particular, le primesti de la un sexolog. Dar si in acest caz sfaturile sunt de ordin general, detaliile le descoperi singur.

In afara de cum sa faci un sex oral de senzatie, un medic sexolog te poate instrui si in materie de masuri de protectie pe care trebuie sa le iei daca partenara/partenerul nu este o persoana cunoscuta, cu analizele la zi! Consultati-l!

Sexologul american Patti Britton ne da cateva sfaturi pretioase despre "Cum sa faci un sex oral de senzatie". - Barbatii sunt foarte sensibili la imagini, femeile mai putin; ele sunt excitate de ceea ce simt si aud. Trebuie ajuns la un compromis: lumanarele, lumina difuza. . . - Intreaba-l ce-i place. Barbatii sunt foarte dezinhibati de aceasta tema si n-o sa regreti, vei afla lucruri care, poate, o sa te surprinda dar te vor ajuta sa ai o seara minunata. - Fii cat poti mai fina si mai delicata cand oferi mangaieri in zona penisului. Gesturile mai bruste pot fi foarte dureroase si pot pereclita continuarea cu succes a serii. - Calea catre orgasm nu e o alergare catre finis! Incetineste putin ritmul cand simti ca se apropie de orgasm si reia-l putin mai tarziu; cu cat il intarzii mai mult cu atat va fi mai puternic! - Poti incerca sa-i musti usor sfarcurile in timp ce-l mangai in zona genitala. Daca primesti un semnal pozitiv, poti trece la testarea gradelor de intensitate - mai apasat, mai incet . . . - Saruturi in lant. Poate fi foarte excitant! Asa cum iti place tie sa fii acoperita cu sarutari pe tot trupul, asa poate ca ii place si lui! Verifica! Tandretea combinata cu dorinta pot da nastere la senzatii explozive. Dr. Rachel Carlton Abrams - sexolog si autoarea cartii "The Multi-Orgasmic Woman" explica modul cum poti sa ai orgasme multiple: - trebuie sa acumulezi o energie sexuala ridicata inainte de sexul propriu-zis, partida va fi mai intensa si sansele sa ai orgasme multiple, mai ridicata. - trebuie sa eviti penetrarea imediata. Primul orgasm ar trebui sa-l ai prin sex oral. Chiar inainte de stimularea zonei genitale este indicat un masaj si o mangaiere mai intensa a zonelor erogene: sani, gat, fund. - practica exercitiile Kegel. Contractarea si relaxarea muschilor vaginali in timp ce partenerul iti stimuleaza clitorisul cu limba te va excita si mai mult. Acest fapt este important si util si in cazul penetrarii vaginale.

Stiind cum sa faci un sex oral de senzatie, poti apela si la urmatoarea schema de "obtinere" a orgasmelor multiple: primul prin sex oral, al doilea prin masturbare, al treilea prin penetrare si ultimul din nou prin sex oral.

Veți avea nevoie de:
  • Cum sa faci un oral de senzatie
#1

Cum sa faci un oral de senzatie

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Sanatate si metode

Cei mai faimosi

Cum sa faci sexul oral ideal: sfaturi utile

Cum sa faci sexul oral ideal este o dorinta comuna pentru majoritatea oamenilor care au ales sa fie fericiti, sa treaca peste prejudacati si inhibitii si sa isi ofere reciproc placere!

Cum se calculeaza ciclul menstrual dupa calendar?