Cum sa faci sexul oral ideal: sfaturi utile

Cum sa faci sexul oral ideal: sfaturi utile

Cum sa faci sexul oral ideal este o dorinta comuna pentru majoritatea oamenilor care au ales sa fie fericiti, sa treaca peste prejudacati si inhibitii si sa isi ofere reciproc placere!

Sunt multe de spus despre cum sa faci sexul oral ideal si, desi dorintele si satisfacerea lor sunt cam aceleasi, tehnicile difera intr-o oarecare masura, dar toate se bazeaza pe sarutat, lins si supt!

Este un domeniu in care se pot da doar sfaturi, experienta se acumuleaza doar prin practica. Ne vom rezuma, dat fiind spatiul foarte limitat, la indicarea pozitiilor celor mai "sexi", pentru ambii parteneri, in ordinea crescanda a dificultatii. Cum sa faci sexul oral ideal unei femei. - Pozitia "Esarfa" - femeia intinsa pe spate, cu o perna sub cap, cu picioarele incrucisate pe spatele lui, dupa cap, in forma de esarfa! - Pozitia "Pe dedesubt" - femeia intinsa pe spate, cu picioarele ridicate si tinute cu mainile, bazinul ridicat;- Pozitia "68" - derivata din pozitia 69, adaptata doar pentru femeie, care sta deasupra barbatului, cu fata in sus, cu picioarele de o parte si de alta a capului lui. - Pozitia "Placerea Superioara" (sau, in varianta engleza, "Zbor dedesubtul unui cuib de cuci": femeia in picioare, cu un picior ridicat pe marginea canapelei sau pe un scaun, barbatul in genunchi sau sezand pe podea - ofera stimulare orala totala! - Pozitia "Placerea Nordului" - in care femeia se aseaza, ingenunchind, pe pieptul barbatului intins pe pat si se lasa pe spate, sprijinindu-se in maini. Este o pozitie foarte indragita de femei pentru ca pot mentine controlul - ele miscandu-se si stabilind ritmul - si pentru ca, cu o mana pot sa-i stimuleze si lui penisul. Cum sa faci sexul oral ideal unui barbat. - Pozitia "Relaxata" - ambii parteneri intinsi pe o parte, el sprijinindu-se in cot pentru a putea privi, ea, intre picioarele ui, ii stimuleaza penisul si testiculele. Nu este nevoie de sprijin, este o pozitie "relaxata". - Pozitia "Subalterna" - Barbatul sta in picioare si femeia in fata lui, in genunchi. Pentru confort si pentru a nu fi distrasa de durere la genunchi, femeia isi poate pune sub genunchi o pernuta, mai ales daca planuieste ca actiunea sa fie de durata! - Pozitia "Terapia Orala" - o pozitie in care barbatii si-ar dori sa stea ore in sir! Ei stau intinsi pe canapea, relaxati iar ea, in genunchi, langa canapea, il trateaza oferindu-i un sex oral total. - Pozitia "Conducatorul" - el sta pe o parte, partenera intinsa, cu capul intre picioarele lui iar corpul facand un unghi de 90 gr. cu spatele lui. - Pozitia "Face2Fuck" - este cea mai indrazneata, fiind o adaptare a sexului normal la sexul oral. Ea sta intinsa pe spate iar el ingenunchiat deasupra sanilor ei.

Pozitia BONUS - comuna: "69 inversat" - ambii parteneri asezati pe o parte - are toate beneficiile pozitiei 69 doar ca niciunul dintre parteneri nu simte greutatea corpului partenerului deasupra.

Veți avea nevoie de:
  • Cum sa faci sexul oral ideal
#1

Cum sa faci sexul oral ideal

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Sanatate si metode

Cei mai faimosi

Cum sa faci dragoste cu un barbat: sfaturi pentru femei

Daca vrei sa ai o viata sexuala perfecta, trebuie sa stii cum sa faci dragoste cu un barbat, prin aceasta intelegand nu numai actul propriu-zis ci si si perioadele - foarte importante, de altfel - de dinainte si dupa!

Cum sa faci un oral de senzatie: sfaturi de la sexolog