Cum sa faci sex virtual si de ce ai nevoie pentru asta ?

Cum sa faci sex virtual si de ce ai nevoie pentru asta ?

Sexul virtual reprezinta una dintre metodele cele mai populare ale secolului 21, deoarece in zilele noastre oamenii sunt din ce in ce mai ocupati. Daca vrei sa stii cum sa faci sex virtual, citeste in continuare.

Sexul virtual a aparut la putin timp dupa anii 2000, cand calculatoarele au devenit mai performante si au permis apelurile video la distanta. Acest tip de sex poate fi un inlocuitor ideal daca este folosit doar ocazional.

Daca te intrebi cum sa faci sex virtual, atunci tine cont de sfaturile noastre si cu siguranta vei avea parte de o experienta de neuitat. Sexul virtual nu este diferit cu mult fata de cel real atata timp cat este realizat in conditii propice.

Sfatul 1: O camera web si un microfon

Sexul virtual nu poate fi complet fara o camera web si un microfon. Desigur, in unele cazuri va puteti multumi si doar cu un text chat si cu imparatasirea de fotografii pe parcurs, dar totul va parea mult mai realist atunci cand veti vedea partenerul fata in fata si veti putea comunica vocal pe tot parcursul actiunii.

Sfatul 2: Cautati site-uri de specialitate

Daca nu aveti o partenera/un partener, este bine de stiut ca exista site-uri de specialitate unde puteti descoperi persoane ce au acelasi scop ca dumneavoastra: sa faca sex virtual. Exemple ar putea fi ChatRoulette, RandomSkip si asa mai departe. Nu veti avea nevoie de cont pe aceste site-uri, dar va trebui sa permiteti accesul la camera web si microfon.

Sfatul 3: Instalati Skype

Skype este raspunsul perfect la intrebarea cum sa faci sex virtual. Acesta este unul dintre cel mai vechi clienti in comunicarea web face-to-face si poate duce atat comunicarea video cat si interactiunea la un cu totul alt nivel. Daca detineti o camera web HD si un microfon avansat, atunci cu atat mai bine.

Sfatul 4: Incepeti cu un preludiu virtual

Preludiul virtual poate fi putin diferit fata de cel real. Este recomandat sa-i spuneti partenerului sau partenerei ce I-ati face in acel moment, unde l-ati/a-ti saruta-o si alte lucruri care vor creste suspansul sexual. Nu va fie teama sa va imparatasiti sentimentele, intrucat toti cei care apeleaza la sexual virtual vor sa se distreze si sa isi condimenteze relatia in primul rand.

Sfatul 5: Incurajeaz-o sa tipe

Pentru barbati: lasati-va partenera sa tipe si chiar incurajati-o cand face asta. Spuneti-i sa isi imagineze ca este penetrata chiar in acel moment de catre dumneavoastra.

Tine cont de sfaturile noastre si nu vei mai avea niciun secret atunci cand vine vorba despre cum sa faci sex virtual. Acest mod de a face sex este ideal pentru a elibera tensiunea dintre parteneri din cand in cand.

Veți avea nevoie de:
  • Cum sa faci sex virtual
#1

Cum sa faci sex virtual

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Sanatate si metode

Cei mai faimosi

Cum scapam de insomnia fara medicamente?

Insomnia este o boala ce ii chinuie pe tot mai multi oameni. A inceput sa apara inca de la varste fragede, astfel incat este important sa facem ceva in aceasta privinta. Medicamentele nu sunt neaparat o solutie.

Cum sa excite un barbat: sfaturi pentru femei