Cum sa faci sex oral: sfaturi de la femei experimentate

Cum sa faci sex oral: sfaturi de la femei experimentate

Articolul de fata combina experienta femeilor cu una dintre cele mai frumoase fantezii: sexul oral. In acest articol sunt prezente sfaturi de la femei experimentate care expun modul cum sa faci sex oral.

Sexul oral este o arta, iar cand vine vorba de acest subiect barbatii sunt in al noualea cer. Nu exista barbat caruia sa nu-i placa o felatie cat mai bine executata, iar pentru aceasta trebuie invatat cat mai bine modul cum se faci sex oral.

In primul rand, este foarte important ca penisul sa fie cat mai bine umezit. Pentru aceasta se poate folosi saliva prin plimbarea limbii de sus in josul penisului. In acest timp este foarte imporant jocul cu testiculele.

Acestea pot fi mangaiate cu tandrete, ciupite foarte usor, iar apoi, in urma penisului pot fi linse si acestea. Cel mai potrivit stil care premerge modului de a invata cum sa faci sex oral este, in prima instanta, de a tine penisul formand un cerc in jurul acestuia cu degetul mare si cu cel aratator, sau cu cel mijlociu daca este un penis mai gros.

Este binecunoscuta tehnica cornetului de inghetata. In acest caz, se poate aplica deasemenea aceasta tehnica cu penisul partenerului.

Pentru a oferi o senzatie de placere sporita, chiar exploziva, urmatorul pas este mentinerea ritmului, adica odata inceputa executia sexului oral, este indicat sa se mentina acelasi ritm, fara pauze. Pentru a prelungi aceasta senzatie de placere, la un moment dat este bine pentru o clipa oprirea din suptul umed si cald. In acest rastimp se sufla asupra varfului penisului, fapt ce confera intensitate prelungita a placerii.

Foarte important sa se foloseasca cat mai putin dintii in timpul sexului oral. Un cub de gheata tinut in gura va ajuta foarte mult in acest timp. Va face ca penisul sa resimta racoarea gurii. Este o tehnica creativa, iar odata cu eliberarea creativitatii noi moduri cum sa faci sex oral vor iesi la suprafata.

Un alt mod cum sa faci sex oralreprezinta tehnica cu capul in jos. Aceasta tehnica presupune intinderea pe pat si lasarea capului peste margine, pe spate. Din aceasta pozitie, partenerul introduce penisul in gura partenerei.

Nu trebuie ignorat nici scrotul. Este importanta concentrarea asupra penisului, insa este indicat ca si testiculele sa fie atinse, linse si usor mangaiate, atat pe deasupra cat si pe dedesupt.

Barbatilor le place sa creada ca pot cuceri orice. De aceea la un moment, pentru a-i da senzatia ca are un penis de invidiat si totodata pentru a-i oferi partenerului o placere irezistibila, se poate introduce cat mai adanc penisul in gura. Un penis de dimensiuni medii are in jur de 14 cm, drept pentru care este bine sa se foloseasca si mana. Finalizarea in gura sau, eventual, inghitirea spermei, poate fi un act final suprem pentru ambii parteneri.

Concluzionand, sexul oral reprezinta o arta, iar cele care dicteaza cum sa faci sex oral este experienta si placerea. Dintii trebuie folositi cat mai putin, iar limba imbibata cu saliva trebuie plimbata si pe scrot.

Veți avea nevoie de:
  • Cum sa faci sex oral
#1

Cum sa faci sex oral

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Sanatate si metode

Cei mai faimosi

Cum sa preintampini ejacularea precoce: smecherii

Articolul de fata vine spre a le arata barbatilorcum sa preintampine ejacularea precoce. Sunt punctate tehnici si metode calitative deduse, prin analize psihologice si biologice.

Sa-I dam de capat: Cum sa faci sexul anal nedureros!