Cum sa faci sex la telefon: diversificati-va relatia !

Cum sa faci sex la telefon: diversificati-va relatia !

Pentru că rutina se instalează în dormitoarele tuturor, la distanță, este important să se experimenteze diverse metode de a înlătura plictiseala. Cum sa faci sex la telefon este o modalitate de a combate plictisealea și distanța.

Cum sa faci sex la telefon - o intrebare pe care ajungi sa ti-o pui din diverse motive: fie sunteți într-o relație la distanță, fie nu sunteți pregătiți pentru contactul fizic propriu - zis sau doar ca modalitate de a înlătura monotonia relației.

Sexul la telefon este modalitatea perfectă de a ține aprinsă flacăra pasiunii când sunteți într-o relație la distanță sau serviciul este de această natură. Chiar dacă la început și doar ideea sa faci sex la telefon poate lăsa fără cuvinte, descrierea activităților sexuale și dorințelor la telefon nu este atât de grea precum sună. Totul depinde de imaginația erotică a persoanelor și de dezinhibiția cu care se abordează această activitate.

Ca un sfat principal este recomandat să se descrie dorințele fiecărui partener pas cu pas, toate dorințele transformându-se într-o poveste erotică.

De reținut este că sexul la telefon nu ține doar de vorbe ci și de acțiune. Această activitate trebuie acompaniată și de acțiuni de masturbare. Astfel se va explica pas cu pas ceea ce face persoana de la capătul liniei de exemplu ”în acest moment îmi plimb degetele pe coapse”, sau diversele sentimente și acțiuni care se experimentează în acel moment.

Înainte de a avea această convorbire telefonică este recomandat să se facă o cercetare prin materialele XXX online sau chiar pe posturile specifice de televiziune. Deoarece prima dată este o idee ciudata se recomandă un sondaj exact pentru a avea idei în momentul punerii în practică.

Conversația se deschide în același mod cum ar fi în mod normal, iar în momentul în care doriți o turnură mai romantică se poate insista pe dorul resimțit față de cealaltă persoană sau de reminiscența unor amintiri comune ce au la bază activități care ar putea să le deschidă libidoul.

Dacă unul dintre parteneri nu se simte confortabil sau nu stie exact procedeul cum sa faci sex la telefon se recomandă ca cel de-al doilea să preia frâiele discuției și să o direcționeze înspre tărâmuri mai ”calde”. Cu siguranță partenerul va fi surprins și într-un timp foarte scurt se va acomoda cu direcția discuției și își va da drumul frâielor.

În concluzie, sa faci sex la telefon nu este un procedeu rușinos, nici ciudat, ci este modalitatea omului modern de ajustare la distanță. De asemenea, rutina poate fi îndepărtată cu ușurință prin practici de acest gen.

Veți avea nevoie de:
  • Cum sa faci sex la telefon
#1

Cum sa faci sex la telefon

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Sanatate si metode

Cei mai faimosi

In caz ca vrei ceva deosebit: Cum sa faci sex in masina?

Pentru a reaprinde pasiunea se recomandă experimentarea diverselor locaţii. Una dintre cele mai comode locaţii este maşina, pentru aceasta e nevoie de câteva sfaturi cum sa faci sex in masina.

Cum sa faci masaj la piept: recomandatiile specialistilor