Cum sa faci sex cu o femeie si sa o satisfaci?

Cum sa faci sex cu o femeie si sa o satisfaci?

Este greu sa dai sfaturi despre cum sa faci sex cu o femeie pentru ca nici barbatii si nici, evident, femeile nu seamana unul cu altul/alta! Si de aceea nu exista o reteta, pentru ca niciodata "ingredientele" nu sunt aceleasi!

Trebuie, mai intai, clarificat un lucru: e foarte mare diferenta intre "Cum sa faci sex cu o femeie" si "Cum sa faci dragoste cu o femeie"! Ambele au in comun un singur elemenmt: tehnica. Iar aceasta, se invata!

Pentru ca este imposibil sa spui cum sa faci dragoste cu o femeie - acolo sentimetele dicteaza comportamentul, respectiv inima - si sa vedem cum sa faci sex cu o femeie, si aici ne referim, precum am spus mai sus, exclusiv la partea tehnica. Si daca vorbim de "tehnica" atunci, daca o luam metodic, avem 3 etape, fiecare cu un specific comportamental propriu: - preludiul; - actul propriu-zis; - relaxarea si incheierea "sedintei" de sex. Preludiul este prima si poate cea mai importanta etapa, de ea depinzand succesul sau esecul partidei de sex. Este de neinteles cum unii barbati exclud aceasta etapa care este pe cat de logica, pe atat de necesara! Fara acesta etapa, partida de sex se transforma in viol! (cu exceptia situatiei cand partenerii sunt deja "incalziti" - prin diverse mijloace sau situatii - si totul vine ca o continuare/finalizare a starii lor de fapt. Intrucat in aceasta situatie nu este vorba de dragoste ci numai de sex, etapa este ceva mai dificila si comporta si o "logistica" pe care macar unul din parteneri trebuie sa o posede, si aici depinde si de locul unde se desfasoara "actiunea", acasa la unul din cei doi parteneri, la hotel, in masina etc. Este vorba de jucarii sexuale, alimente cremoase, unguente, fructe si multe altele; limitarea vine doar de la imaginatie. Un rol important il poate juca si ambianta sonora si mai ales, bauturile, care trebuie sa fie din cele mai fine si mai savuroase! Actul propriu-zis nu comporta prea multe precizari, de Kama Sutra a auzit toata lumea, acum exista si varianta animata, pe mobil, cu posibilitati de notare a pozitiilor favorite si a celor executate deja. Si aici sunt doua variante: normal si anal. Sexul oral, dupa parerea mea, nu face parte din actul propriu-zis ci din preludiu, in marea majoritate a situatiilor urmand finalizarea prin unul din celelalte variante, chiar daca la final se poate reveni la acesta. Relaxarea si incheierea este ultima dar nu si cea mai putin importanta, de ea depinzand daca partida de sex se va repeta sau nu! Aici nu va zgarciti cu complimentele si sarutarile, o sa primiti inapoi inzecit data viitoare! Mangaierile din aceasta etapa sunt nepretuite!

Daca vrei sa stii cum sa faci sex cu o femeie si sa o si satisfaci, trebuie sa muncesti din greu! Retete nu exista! Asa cum nu esti sofer pana nu parcurgi 0.0 km la volan, asa si aici: doar din experienta proprie poti sa inveti! Succes!

Veți avea nevoie de:
  • cum sa faci sex cu o femeie
#1

cum sa faci sex cu o femeie

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Sanatate si metode

Cei mai faimosi

Cum sa faci cel mai simplu un server CS 1.6?

Daca vrei sa stii cum sa faci un server CS 1.6 trebuie doar sa urmezi intocmai pasii de mai jos. Cerinte de sistem: - sistem de operare: Windows XP, Vista, Windows 7;- procesor 1 GHz;- memorie 256 RAM- spatiu pe harddisk: 300 – 400 MB

Cum sa-ti satisfaci partenerul in pat?