Cum sa faci sex anal: reguli si masuri de precautie

Cum sa faci sex anal: reguli si masuri de precautie

In ziua de astazi, chiar daca pentru multe persoane reprezinta un subiect tabu, sexul anal nu se poate face la modul arbitrar, oricum, ci exista totusi niste masuri (sau reguli) cum sa faci sex analcoret.

Multe cupluri se confrunta cu aceasta dilema, intrucat exista persoane ce nu accepta din varii motive: fie durerea, fie igiena, ori altele. Astfel, acest articol expune anumite reguli cum sa faci sex anal si ce implica acesta.

In primul rand, sexul anal implica anumite masuri ce trebuie luate si care sunt legate de aspect si igiena.

Prima masura cum sa faci sex anal implica efectuarea unei clisme.

Se recomanda ca intai de toate sa se faca o clisma, intrucat odata penetrat orificiul anal se poate instaura necontenit nevoia de a avea un scaun nedorit. In acest caz, clisma va rezolva acest astpect cu usurinta, eliminand astfel impedimentul aparitiei scaunului nedorit.

Igiena si firele de par de la nivelul exterior al anusului joaca un rol foarte important pentru aspect. Daca acesta este neaspectuos si lipsit igiena, atunci in mod clar este un impediment ce se declanseaza la nivel psihic. De aceea este nevoie de epilare si o igiena adecvata.

Dupa ce au fost luate aceste masuri de precautie, regula cea mai importanta cum sa faci sex anal este folosirea unui lubrifiant. Dat fiind ca orificiul anal nu este neaparat conceput pentru actul sexual ci pentru defecatie, acesta nu se lubrifiaza de la sine odata cu excitarea, asa cum se intampla in cazul vaginului. In acest caz, lubrifiantul este cel care usureaza introducerea penisului in anus, alungand senzatia de durere resimtita de ambii parteneri datorata uscaciunii de la acest nivel.

Foarte important este a nu se introduce imediat dupa lubrifiere penisul. Unul din motivele pentru care femeile nu accepta sexul anal este durerea ce o poate provoca actul in sine, drept pentru care se recomanda a se introduce un deget in interiorul orificiului anal si care trebuie tinut in jur de un minut pentru obisnuirea anusului. Dupa repetarea acestui procedeu de 2-3 ori, abia atunci se poate introduce si penisul.

O alta regula in acest sens, pentru eliminarea aparitiei unor disfunctii la nivel anal (cum ar fi sangerarile) , este recomandat ca penisul sa se introduca foarte incet, treptat si nu toata circumferinta acestuia deodata. Deasemenea trebuie ca miscarile sa fie lente, gentile si nu este exclus incurajarea partenerei prin saruturi si mangaieri.

Cu alte cuvinte, toate aceste reguli si masuri cum sa faci sex anal au ca scop buna desfasurare a actului in sine si eliminarea impedimentelor de ordin igienic, psihic si durerea. Igiena trebuie sa fie conforma si deasemenea rabdarea.

Veți avea nevoie de:
  • cum sa faci sex anal
#1

cum sa faci sex anal

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Sanatate si metode

Cei mai faimosi

Cum se trateaza osteoartrita: schema eficienta de tratament

Osteoartrita reprezinta o afectiune ce presupune deteriorarea cartilajului protector si invelitor al suprafetelor articulare. Astfel, a cunoaste cum se trateaza osteoartrita inseamna a elimina desele dureri pe care le provoaca.

Cum scapam de hemoroizi repede si fara durere?