Cum sa faci masaj erotic iubitului?

Cum sa faci masaj erotic iubitului?

Partenerul apreciaza orice atingere tandra venita din partea iubitei, intrucat pielea noastra detine un numar mare de receptori nervosi. Dar, pentru a-l ridica pe iubit in al noualea cer este necesar sa stii cum sa faci masaj erotic.

Cu totii stim cat de insemnat este un zambet, o privire dragastoasa din partea partenerei, daramite o atingere delicata, tandra. Insa pentru a-l aduce pe iubit in culmea extazului trebuie invatat cat mai bine cum sa faci masaj erotic.

Practic, cu atatea terminatii si receptori nervosi, se poate spune ca suntem programati sa resimtim placere la atingere. De aceea, beneficiile masajului erotic se rasfrang imediat asupra partenerului.

Cu toate acestea masajul nu se face la intamplare, ci trebuie deprins: cum sa faci masaj erotic intr-un mod cat mai eficace.

In prima instanta, trebuie avuta in vedere ambianta erotica. Cearsafurile trebuie sa fie delicate, din matase, iar ambianta sonora si lumanarile ce contin areme afrodiziace, nu trebuie sa lipseasca. Foarte important, temperatura camerei sa nu fie mai mare ori mai mica de 22 de grade Celsius.

Pentru a se asigura schimbul de energie sexuala, este necesar ca parteneri sa fie dezbracati complet, iar partenera sa isi alunge inhibitiile. Apoi, pentru a deprinde cum sa faci masaj erotic autentic, nu trebuie sa lipseasca uleiurile esentiale pentru masaj. Prima data trebuie ca partenera sa-si toarne in palme aceste uleiuri, dupa care acestea pot fi picurate gentil pe trupul partenerului. Astfel, o atingere bine lubrifiata ii va provoca o mare placere. Este de punctat ca uleiurile sa fie calde, pentru aceasta pot fi tinute in apa calda. Pentru a se asigura schimbul de energie sexuala, este necesar ca parteneri sa fie dezbracati complet.

In cadrul acestei activitati, nu poti sari in graba regulile cum sa faci masaj erotic, atingandu-i direct penisul. Inceperea masajului vizeaza abordarea unor tehnici prin care partenerul se relaxeaza. Mainile se plimba dragastos si tandru de sus pana jos, iar abia dupa relaxarea completa a iuitului partenera poate trece la masajul sublim al penisului.

Masajul trebuie facut cu tot corpul, lasand greutatea corpului pe brate si pe palme. Foarte important este ca nicio clipa nu trebuie luate ambele maini de pe corpul partenerului. Acest lucru permite schimbul de energie sexuala intr-un mod neintrerupt.

Regula principala a modului cum sa faci masaj erotic sublim, este simetria. Adica daca partenera maseaza bratul drept al iubitului, imediat dupa, va masa si bratul stang.

Acestea fiind spuse, raspunsul la intrebarea cum sa faci masaj erotic presupune atentia acordata mediului ambiental, erotic. Masajul in sine trebuie sa se desfasoare lent, cu atingeri simetrice, tandre si fara inhibitii.

Veți avea nevoie de:
  • Cum sa faci masaj erotic
#1

Cum sa faci masaj erotic

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Sanatate si metode

Cei mai faimosi

Cum obtinem cardul de sanatate: instructiuni pas cu pas

Il asteptam de atata timp si acuma in sfarsit a inceput sa se distribuie cu ajutorul Postei Romane. Cum obtinem cardul de sanatate, ca sa beneficiem de servicii medicale cu ajutorul lui dupa 1 ianuarie 2015

Cum sa preintampini ejacularea precoce: smecherii