Cum sa faci dragoste cu un barbat: sfaturi pentru femei

Cum sa faci dragoste cu un barbat: sfaturi pentru femei

Daca vrei sa ai o viata sexuala perfecta, trebuie sa stii cum sa faci dragoste cu un barbat, prin aceasta intelegand nu numai actul propriu-zis ci si si perioadele - foarte importante, de altfel - de dinainte si dupa!

Ca sa fii sigura ca stii cum sa faci dragoste cu un barbat, trebuie sa stii cat mai multe despre barbati, despre ce-si doresc, despre fanteziile pe care le au, despre ceea ce nu le place si. . . sa-i surprinzi cu ceva la care nu s-au gandit!

Ca sa-ti dai seama cum sa faci dragoste cu un barbat, trebuie sa te pui in locul lui! Si sa realizezi ca femeile si barbatii au foarte multe puncte comune referitor la sex. Nu exista o reteta, o schema, un manual despre cum sa faci dragste cu un barbat, pentru ca nici un om nu seamana cu altul, dar se pot evidentia cateva elemente care pot fi de folos in dorinta de a te perfectiona in acest domeniu. - Furiseaza-te prin spatele lui si prinde-l de penis! Sopteste-i la ureche si saruta-l pe spate. Pentru ca nu va sti unde va fi depus urmatorul sarut, lins, muscat, va fi innebunit de placere! Profita de ocazie ca este putin descumpanit si infasoara-i penisul cu parul tau sau. . . cu minusculii tai bikini! - Stiai ca si barbatii au punctl "G" al lor? Este intre testicole si anus si daca in timpul sexului il masezi vei avea beneficii importante intrucat vei face ca orgasmul lui sa dureze mai mult! - Ofera-i sex oral. Nu exista barbat caruia sa nu-i placa! Si daca dublezi cu un masaj sincronizat al fundului, l-ai dat gata! - Barbatilor le place sa priveasca. Incearca sa te atingi, sa te autostimulezi chiar, si invita-l din priviri si gesturi sa preia si sa continue ce ai inceput tu! S-ar putea sa intarzie, sa se fi pierdut in privelistea ce i se dezvaluie in fata si sa sa ezite sa rupa vraja! Dar o va face, in cele din urma, totul e sa ai rabdare! - poti sa-i spui cuvinte "deocheate". . . incepe cu "Mmmmm" sau cu o respiratie grea, usor precipitata si continua cu soapte si apoi cu voce! A propos! Daca emiti acest "Mmmmm" in timpul sexului oral, l-ai terminat. Vibratiile se vor transmite membrului excitat si il vor innebuni pur si simplu! - daca ii place sa stea deasupra, sa conduca "ostilitatile", lasa-l, dar incearca sa modifici pozitia "misionarului" astfel incat sa ofere - si lui si tie - satisfactie in plus! Trage genunchii la piept si, daca flexibilitatea iti permite, poti sa pui macar un picior pe umarul lui. Fii sigura ca va aprecia initiativa ta. - incearca sa schimbi pozitia in mod natural, sa nu para ca nu-ti place ce face el, ci ca, pentru a prelungi placerea, e necesara o mica-mica pauza! Imaginatia, daca e completata si cu sentimente, va completa comportamentul tau si ve-ti avea o seara de neuitat!

Nu desconsiderati ambianta! In afara de a sti cum sa faci dragoste cu un barbat, trebuie sa stii si sa creezi atmosfera propice, in care amandoi sa va simtiti minunat! Lumanarile parfumate, desuuri sexi, sampania rece. . . ajuta!

Veți avea nevoie de:
  • Cum sa faci dragoste cu un barbat
#1

Cum sa faci dragoste cu un barbat

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Sanatate si metode

Cei mai faimosi

Cum sa excite un barbat: sfaturi pentru femei

Multe femei se intreaba cum sa excite un barbat. Acest tip de problema este destul de recurenta, mai ales in cazul cuplurilor nou formate sau in cazul femeilor fara experienta. Dar bineinteles ca exista o solutie.

Cum sa faci sexul oral ideal: sfaturi utile