Cum sa excite un barbat: sfaturi pentru femei

Cum sa excite un barbat: sfaturi pentru femei

Multe femei se intreaba cum sa excite un barbat. Acest tip de problema este destul de recurenta, mai ales in cazul cuplurilor nou formate sau in cazul femeilor fara experienta. Dar bineinteles ca exista o solutie.

Femeile care se intreaba cum sa excite un barbat vor de obicei o serie de sfaturi complexe, care pot fi puse in practica si care sunt usoare si simplu de inteles. Iata exact detaliile cele mai importante.

In primul rand, orice doamna sau domnisoara care se intreaba cum sa excite un barbat trebuie sa stie ca barbatii, ca si femeile au mai multe zone erogene, ce bineinteles trebuie descoperite. De cele mai multe ori acestea variaza de la barbati la barbati. Ceea ce ii place unuia din punct de vedere excitativ nu trebuie neaparat sa ii placa si altuia. De aceea, cel putin la inceput de relatie partenerii trebuie sa se cunoasca, sa se descopere, sa observe ce anume le place si ce nu, cum reactioneaza in situatii diferite si asa mai departe. Bineinteles ca acest lucru este valabil pentru ambii parteneri ai unui cuplu. Atunci cand exista reciprocitate intr-o relatie, mai ales cand este vorba de sexualitate, lucrurile tind sa fie o idee mai simple si mai comfortabile. In orice caz, practic vorbind, barbatilor le place foarte mult sa fie in centrul atentiei. Chiar daca in acelasi timp vor sa fie cei care au fraiele in astfel de situatii, un pic de initiativa din partea unuei femei este primul lucru care ii va excita. Trebuie retinut faptul ca atunci cand vorbim de excitarea unui barbat, nu ne referim doar strict la contactul direct, ci si la atitudine, privire, imbracaminte si asa mai departe. O lenjerie sexy, bine aleasa va fi intotdeauna un plus, va atrage si il va face pe barbat sa fie excitat. Din punct de vedere al zonelor erogene ale unui barbat, acestea, dupa cum am spus, difera de la individ la individ, insa multi barbati se excita cand sunt sarutati in spatele urechilor, pe gat, pe abdomen si in zona muschilor lombari. In plus, reactile unei femei la felul in care un barbat incearca sa o excite, sunt la randul lor excitante pentru acesta. Trebuie tinut cont si de atmosefera, chiar daca aceasta nu poate fi excitanta in mod direct, ajuta foarte mult la excitarea atat a unui barbat cat si a unei femei. Lumanari parfumate, lumina difuza si asa mai departe, toate conteaza.

Iata deci unele sfaturi practice pentru femeile care se intreaba cum sa excite un barbat. Nu sunt greu de pus in practica si vor fi cu siguranta de folos atunci cand sunteti in primele situatii de acest fel.

Veți avea nevoie de:
  • Cum sa excite un barbat
#1

Cum sa excite un barbat

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Sanatate si metode

Cei mai faimosi

Cum sa faci sex virtual si de ce ai nevoie pentru asta ?

Sexul virtual reprezinta una dintre metodele cele mai populare ale secolului 21, deoarece in zilele noastre oamenii sunt din ce in ce mai ocupati. Daca vrei sa stii cum sa faci sex virtual, citeste in continuare.

Cum sa faci dragoste cu un barbat: sfaturi pentru femei