Cum slabim 10 kg: dieta eficienta

Cum slabim 10 kg: dieta eficienta

Cu totii dorim sa ne pastram in forma, iar excedentul de greutate inseamna a elimina acest tipar de silueta impus, si implicit, dobandim aspectul nu tocmai dorit. Din fericire exista metode care ne invata cum slabim 10 kg fara sa ne periclitam sanatatea.

Unele diete fie nu sunt sanatoase, fie nu sunt eficiente. Drept urmare, acest articol expune modul cum slabim 10 kg, insa intr-un mod eficient si fara a fi nevoie sa ne punem in pericol sanatatea.

Dieta eficienta cum slabim 10 kg cuprinde anumite recomandari. Inainte de a enumera categoriile de alimente ce trebuie consumate, trebuie punctate anumite reguli.

Pentru inceput este necesar a se renunta la acele alimente bogate in zahar si grasimi, deasemenea si la bauturile carbocazoase (acidulate) .

In prima instanta, nu trebuie sa se sara peste mese. Astfel, senzatia de foame va disparea si tentatia de a manca acele alimente nesanatoase pentru organism, va fi alungata.

Dealtfel, cheia dietei este sa se manance cu masura. Daca micul-dejun este consistent, atunci la pranz se va manca mai putin, iar la cina ceva foarte usor. Trebuie respectata aceasta regula intrucat seara metabolismul este incetinit iar organele intra intr-o stare de repaus, iar procedand astfel si somnul nostru va fi mai dulce.

Foarte important este sa nu mancam nimic intre cele trei mese. Astfel vom elimina acel aport de calorii excedentar, de care practic nu avem nevoie.

Deasemenea, este necesara si hidratarea pe tot parcursul dietei. O hidratare eficace vizeaza un raport de 1 ml de apa la o calorie consumata. In acest caz, este recomandat minimum minimorul de 1,5 l de apa pe zi.

Exercitiile fizice sunt totdeauna binevenite pentru a grabi pierderea in greutate. Aceste exercitii precum abdomenele sau genuflexiunile vor intari atat masa musculara cat si vointa de a respecta dieta.

Intr-un mod mai concret, categoriile de alimente ce solutioneaza cum slabim 10 kg rapid si eficient vizeaza urmatoarele:

-carnea slaba. Aceasta, precum cea de curcan ori de pui, va asigura acel necesar de proteine pentru organism.

-pestele. Gratie continutului de Omega 3 necesar pentru sanatatea organismului, pestele favorizeaza pierderea greutatii intr-un ritm mai rapid.

-fructele si legumele. Vestea buna este ca acestea pot fi consumate la discretie si satisfac si pofta de dulce, insa alaturi de legume, acestea asigura aportul de vitamine si minerale esentiale pentru optima functionare a organismului.

Cu alte cuvinte, dieta tinuta conform regulilor si conditiilor expuse, va clarifica cum slabim 10 kg eficient in aproximativ o luna. Deasemenea, se recomanda a se face exercitii fizice in mod regulat, zilnic

Veți avea nevoie de:
  • Cum slabim 10 kg
#1

Cum slabim 10 kg

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Sanatate si metode

Cei mai faimosi

Clarificam : Cum sa slabesti in decurs de 5 zile!

Greutatea joaca un rol important, mai ales pentru femei. A sti cum sa slabesti este benefic atat pentru sanatate cat si pentru aspectul fizic, motiv pentru care in acest articol este prezentat modul cum sa slabesti in decurs de 5 zile.

Cum sa slabesti cu ceai verde: cum facem ceaiul corect !