Cum scapam de grasimea de pe burta: sfaturile nutritionistilor

Cum scapam de grasimea de pe burta: sfaturile nutritionistilor

Multa lume isi pune o intrebare: cum scapam de grasimea de pe burta? Sunt diferite modalitati de a face acest lucru, insa unele au un grad mai mare de succes, si pe acestea vi le vom prezenta.

Multa lumea nu are probleme cu greutatea, ci cu grasimea din jurul burtii. Asadar, cum scapam de grasimea de pe burta? Exista o modalitate sigura sau vreun procedeu care sa fi fost testat cu succes?

Intai de toate, diferitele metode de a scapa de grasimea de pe burta pot da rezultate diferite, in functie de organismul fiecaruia. Sunt cazuri in care o metoda a fost incununata de succes atunci cand a fost folosita de cineva, dar sunt si cazuri in care aceiasi metoda nu a adus nici cel mai mic beneficiu unei alte persoane. Prima si cea mai eficienta metoda, care se aplica absolut la toate persoanele, pentru ca este vorba pur si simplu de felul in care un organism viu reactioneaza, e data de efort, in special de antrenamentele de tip cardio. Jogging-ul, mersul pe bicicleta, alergatul pe banda de fitness sau inotul grabesc procesul de ardere a caloriilor. Pentru a da jos un kilogram de tesut adipos, trebuie sa ardeti 7000 de calorii. Avand in vedere ca in mod normal, cele trei mese zilnice au un aport caloric de aproximativ 2000 de calorii si ca un antrenament intens de cardio va poate ajuta la arderea a 1000 de calorii, puteti face un calcul simplu de cat de mult antrenament aveti nevoie. De aceea, pentru a gasi raspunsul perfect la intrebarea cum scapam de grasimea de pe burta ar trebui sa puneti in practica si un altfel de antrenament, mai exact un regim alimentar. Multi fac greseala sa nu mai manance sau sa manace foarte putin pentru a slabi. Acest lucru, corelat cu un antrenament intens de cardio poate genera probleme serioase de sanatate deoarece corpul nu este obisnuit cu un astfel de mod de viata. In schimb un regim ar trebui sa se rezume la eliminarea mancarurilor de tip fast-food, sa nu contina in exces alimente de tipul pastelor fainoase, cartofilor sau painii, iar nevoia de glucide sa fie acoperita prin consumul fructelor si nu a dulciurilor, indiferent de calitatea acestora. De asemenea zaharul ar trebui inlocuit cu miere, cel putin unde acest lucru este posibil, ca in cafea sau ceai. O astfel de combinatie va va ajuta sa ardeti pe zi aproape 1500-2000 de calorii.

Iata deci cum scapam de grasimea de pe burta intr-un mod cat mai eficient. Trebuie doar sa gasiti un echilibur intre antrenamentele de tip cardio si regimul dumneavoastra alimentar.

Veți avea nevoie de:
  • Cum scapam de grasimea de pe burta
#1

Cum scapam de grasimea de pe burta

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Sanatate si metode

Cei mai faimosi

Cum sa slabesti 1o kg pe luna fara riscuri pentru organism?

Este foarte greu sa adopti un stil de viata sanatos in societatea de astazi, motiv pentru care multe persoane aleg sa foloseasca diete. Iata ce trebuie sa stii daca te intrebi cum sa slabesti 10 kg pe luna.

Cum sa slabesti 2o kg cu program intensive de antrenamente?