Cum sa slabesti vara: sfaturi pentru concediu

Cum sa slabesti vara: sfaturi pentru concediu

Pentru a găsi rapsunsul la întrebarea cum să slăbești vara avem nevoie de sfatul specialiștiolor. Aceștia spun că anotimpul prielnic pentru a slăbi este vara, deoarece piețele sunt pline de fructe și de legume, perfecte pentru a slăbi.

În continuare vei afla cum să slăbești vara și câteva sfaturi pentru a putea săbi. Iar pentru ca este vară, putem renunța cu ușurință la produsele de patiserie în schimbul fructelor zemoase.

CUm să slăbești vara

Daca vrem sa sblăbim, trebuie să consumăm fructe precum kiwi, mango, mere, care reduc senzația de foame. Aceste fructe conțin și fitochimicale care au proprietați antiinflamatorii și totodată reduc riscul de apariție a cancerului. Din aceste fructe se poate face un smoothie care poate ține locul micului dejun sau a gustăriilor dintre mese. Pentru a realiza un smoothie delicios se mixează în blender 1 măr, 2 fructe kiwi, jumatate de mango și puțină apă filtrată, cât sa prindă consistența dorită. Pepenele galben și roșu, avocado si roșiile sunt fructe care au sub 100 de calorii așadar se pot consuma fără probleme (în cantități moderate) .

Mâncarea picantă ajută la stimularea metabolismului, asta inseamnă multe calori arse într-un timp scurt. Pe langă caloriile arse mai repede, capscainica (se găsește în ardeiul iute) va oferi senzația de sațietate. Strecurarea în meniul zilnic a unui cocktail picant va face ca procesul de slăbire să fie mai eficient și nu va afecata sănătatea. Acest coktail este format din 1 lămaie, puțin ghimbir răzuit, câteva fructe goji, 1/2 linguriță piper cayenne, 1 lingură sirop de arțar și puțină apă filtrată. Mancarea picantă este un raspuns la întrebarea cum să slăbești vara.

Fiind în sezonul cald beneficiem de legume proaspete, însă cu toții ne dorim ca legumele pe care le consumăm sa aibă cât mai puține calorii, poate chiar deloc. Se pare că specialiștii au facut o asemenea listă care ne va ajuta să găsim mai ușor un alt răspuns la întrebarea cum poți să slăbești vara. Pe această lista a legumelor cu zero calorii se afla brocoli, avocado, castravete, fasole verde, cartofi (consumati cu alte legume, nu in ulei) , ceapă, morcov, ridichi, conopidă, sparanghel, usturoi, varză si ciuperci. Legumele cu zero calorii reprezintă legumele care sunt bogate în vitamine și minerale, iar pentru a putea fi digerate organismul va consuma o energie mai mare decât cea pe care o va prelua de la ele. Astfel se anulează caloriile pe care le conțin, numindu-se legume cu zero calorii.

Așadar am aflat mai multe răspunsuri la întrebarea cum sa slăbești vara. Dieta echilibrata bogată în fructe, legume și carne slabă (precum carnea de curcan, pește, pui) sunt câteva dintre aeste răspunsuri.

Veți avea nevoie de:
  • Cum sa slabesti vara
#1

Cum sa slabesti vara

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Sanatate si metode

Cei mai faimosi

Cum sa slabesti cu ceai verde: cum facem ceaiul corect !

Ceaiul verde a devenit foarte cunoscut în ultima perioadă. Încă de la bunici vine vestea că ceaiul verde este bun pentru diverse funcții ale organismului, însă cum să slăbești cu ceai verde? Aceasta este o metodă simplă și rapidă.

Cum se mananca semintele de in pentru sanatate si silueta?