Cum sa slabesti in decurs de 7 zile la talie si solduri ?

Cum sa slabesti in decurs de 7 zile la talie si solduri ?

O preocupare tot mai serioasa a unui segment accentuat de populatie, in general persoane de sex feminin, o reprezinta modul cum sa slabesti in decurs de 7 zile la talie si solduri fara a dauna organismului.

Nutritia, sportul si odihna sunt deosebit de importante in conceperea unui program optim din care rezulta cum sa slabesti in decurs de 7 zile fara a afecta functiile organismului.

In general din lipsa de timp dar si din delasare, oamenii aleg o alimentatie neechilibrata care poate duce la crestere in greutate. O combinatie de mancaruri periculoase cum sunt alimentele de tip fast-food si un consum sub cantitatea minima necesara de fructe si legume produce dezechilibre in organism. Procesul de slabire prin folosirea unor diete necorespunzatoare are implicatii asupra intregului organism. Interventia asupra modului cum sa slabesti in decurs de 7 zile apare din necestitatea de a modela zonele cu probleme inainte ca situatia sa scape de sub control. O nutritie echilibrata in combinatie cu o serie de exercitii fizice intense acorda organismului vitalitate si o forma perfect modelata. Miscarea, in general, este benefica asupra functiilor cardio-respiratorii, stimuleaza acumularea calciului in oase, imbunatateste circulatia sanguina, stimuleaza digestia, previne constipatia, reduce celulita si aspectul varicei. Cum sa slabesti in decurs de 7 zile necesita un program bine stabilit de exercitii realizat zilnic, sustinut atat de o alimentatie corecta precum si odihna corespunzatoare. Exercitii recomandate si combinate in timp de 30-45 minute pe zi: genoflexiuni, fandari cu gantere, ridicari laterale, abdomene, step-up. Acestea determina contractarea muschilor si arderea grasimii, iar pentru a obtine rezultatele propuse in decurs de 7 zile trebuiesc realizate zilnic, in felul urmator: abdomene 25 de repetari, fandari cu gantere 10 repetari pe fiecare parte, genoflexiuni 25 de repetari, ridicari laterale 10 repetari pe fiecare parte si step-up 25 repetari in serii de cate 3. Se vor face mici pauze pentru a asigura o hidratare corespunzatoare organismului, iar dupa terminarea programului se poate intensifica efectul acestor exercitii cu 15 minute de sauna pentru detoxifierea organismului si amplificarea programului de slabit.

Cum sa slabesti in decurs de 7 zile devine un mod activ de implicare, sustinere si constatare a rezultatelor privind scaderea in greutate, iar persoanele care isi formeaza acest obicei practica un stil de viata sanatos.

Veți avea nevoie de:
  • Cum sa slabesti in decurs de 7 zile
#1

Cum sa slabesti in decurs de 7 zile

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Sanatate si metode

Cei mai faimosi

Cum sa slabesti 5 kg: alegem dieta

Cum sa slabesti 5 kg prin alegerea unei diete echilibrate este o optiune benefica in stoparea fenomenului intalnit la nivel mondial ca o problematica de organizare a stilului de viata.

Cum sa slabesti fara risc pentru sanatate: dieta utila