Cum sa slabesti in decurs de 3 zile: dieta rapida

Cum sa slabesti in decurs de 3 zile: dieta rapida

Cum sa slabesti in decurs de 3 zile pentru a fi in cea mai buna forma la un eveniment ori pentru concediu ori doar pentru confortul nostru psihic presupune o alimentatie restrictiva.

In cele 3 zile de dieta se poate scapa de aprozimativ 1-3 kilograme, in functie de metabolismul fiecarei persane, cantitatea de tesut adipos si cateva secrete pe care vi le vom impartasi in continuare.

Fiecare kilogram in minus ne aduce atat un plus de confort fizic, cat si psihic fiecaruia dintre noi, iar cum dietele lungi si draconice nu prea ne surad, iata

cum sa slabesti in decurs de 3 zile: dieta rapida!

Nu spun ca aceste 3 zile vor fi foarte usoare, dar ambitia este necesara in orice dieta am urma.

De ce anume uitam? In aceste 3 zile categoric vom uita de dulciuri, bauturi carbogazoase, paine, fainoase, paste, zahar.

Dieta de trei zile are la baza doar preparate din carne alba, peste, mere, ceai verde si foarte foarta multa apa plata in care se vor adauga cateva picaturi de lamaie.

Ziua 1. La micul dejun se va servi un pahar mare de apa plata cu lamaie si / sau o cana fierbinte de ceai verde. Gustarea va fi un mar mic. La pranz se va servi un peste / o bucata de peste ce nu va depasi lungimea palmei ca dimensiune. Acesta poate fi facut la gratar sau fiert, asezonat cu putina sare de mare ce nu contine antiaglomerant si lamaie. Gustarea de la ora 4-5 va fi tot un mar, iar la cina se va servi ceea ce s-a servit la pranz. Consumul a minimum 2 litri de apa este imperativ necesar!

Ziua 2. Micul dejun si gustarile vor fi la fel ca in prima zi: o cana mare de ceai verde neindulcit si / sau un pahar mare de apa plata cu lamaie, iar gustarile, cate un mar. La pranz si seara se poate consuma peste la gratar sau fiert si asezonat cu sare si lamaie.

Ziua 3. Se va repete oricare dintre cele doua zile anterioare.

In ce alte feluri poti prapara pestele in dieta cum sa slabesti in decurs de 3 zile? Pestele mai poate fi preparat la cuptor cu multa lamaie ori la aburi. In lipsa de timp se poate consuma o conserva de ton in suc propriu asezonat cu lamaie si sare dupa gust.

Pentru cele mai bune rezultate consumul a minimum 3 cani de ceai verde neindulcit este necesar, iar consumul a minimum 2 litri de apa va accelera metabolismul si va reduce senzatia de foame care poate aparea in aceste trei zile.

Ce alte trucuri mai pot fi folosite cand vrei sa slabesti in decurs de 3 zile: 3 sedinte de termocuverta, cate o sedinta de masaj anticelulitic pe zi, drenaj limfatic si un masaj usor cu zat de cafea sau chiar cafea simpla la dusul de seara.

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Sanatate si metode

Cei mai faimosi

Cum sa slabesti rapid si fara mari eforturi?

De multe ori lupta cu kilogramele în plus durează mult, presupune mult efort și uneori duce la înfometare. Dacă dorești să afli cum să slăbești rapid și fără efort, tot ce trebuie să faci este să citești în continuare articolul.

Cum sa slabesti dupa nasterea unui copil : sfaturi de la mame cu experienta