Cum sa slabesti fara pastille: acceleram metabolismul

Cum sa slabesti fara pastille: acceleram metabolismul

Slăbitul e una dintre dorinţele cele mai mari ale fiecăruia dintre noi. Fie că e vorba de 1 - 2 kilograme sau 10, acesta se poate atinge prin modalităţi simple, iata cum sa slabesti fara pastile doar prin accelerarea metabolismului cu alimente.

Pentru un mod corect de a slabi fara pastile este necesară concentrarea pe alimentele care accelerează metabolismul. Acestea sunt singura modalitate cu adevărat naturală de a slăbi armonios.

Dintre multiplele metode cum sa slabesti fara pastile poate cea mai sănătoasă este accelerarea metabolismului cu anumite alimente şi trucuri.

Corpul nostru este format în majoritate din apă. Avem nevoie de ea pentru a procesa toate caloriile. Dacă se instalează procesul de deshidratare, metabolismul nostru va încetini arderea caloriilor. Studiile prezintă faptul că adulţii care au băut între 8 şi 10 pahare de apă pe zi, au ars mult mai multe calorii decât cei care au băut un număr de 4. Se recomandă consumul de apă înainte de mese pentru a potoli foamea şi a determina senzaţia de saţietate. Din categoria alimentelor "de ronţăit" se recomandă consumul de fructe şi legume proaspete, fie sub formă de salate sau ca atare, acestea având un conţinut ridicat de apă.

Unul dintre alimentele cunoscute pentru accelerarea metabolismului sunt ardeii picanţi. Gătitul cu conţinut de ardei picanţi sau chili pot creşte semnificativ ritmul metabolic. Efectul poate fi destul de temporar, însă dacă se face din gătitul picant o obişnuinţă, beneficiile pot fi vizibile.

Corpul uman este construit să ardă mult mai multe calorii când digeră proteine decât când procesează carbohidraţi. Este recomandat să se adauge dietei surse de proteine adiţionale ca de exemplu: vită, peşte, pui, nuci, ouă şi lactate degresate.

Din categoria cum sa slabesti fara pastile face parte şi accelerarea metabolismului prin consumul de ceai verde. Acest tip de ceai a fost dovedit ca având efecte de câteva ore pe accelerarea metabolismului. Studiile au dovedit că, consumul de 2-4 ceşti de ceai verde pot să ajute metabolismul, accelerându-l cu până la 20%.

Un alt aliment benefic în slăbit este cafeaua. Dacă se obişnuieşte să se consume cafea efectul acesteia este de a oferi mai multă concentrare, înlăturând oboseala, iar ca beneficiu adiţional, aceasta ajută în curele de slăbire prin accelerarea metabolismului şi energie în timpul exerciţiului fizic.

Pentru a afla cum sa slabesti fara pastile este necesar să se ţină cont de numărul caloriilor şi se recomandă un exerciţiu fizic regulat, nefiind importantă durata acestuia. Împreună, ele prezintă soluţia unui slăbit sănătos.

Veți avea nevoie de:
  • Cum sa slabesti fara pastile
#1

Cum sa slabesti fara pastile

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Sanatate si metode

Cei mai faimosi

Cum sa calculezi efortul ca sa slabesti?

Cu toții ne-am lovit de dorința de a slăbi la un moment dat în viață. Cel mai important lucru când calculăm cât trebuie să slăbim este cum sa calculezi efortul întrucât acesta deține controlul asupra volumului pierdut.

Cum sa slabesti 3 kg fara sa faci nimic pentru asta?