Cum sa slabesti cu ceai verde: cum facem ceaiul corect !

Cum sa slabesti cu ceai verde: cum facem ceaiul corect !

Ceaiul verde a devenit foarte cunoscut în ultima perioadă. Încă de la bunici vine vestea că ceaiul verde este bun pentru diverse funcții ale organismului, însă cum să slăbești cu ceai verde? Aceasta este o metodă simplă și rapidă.

Cum să slăbești cu ceai verde este o întrebare destul de bună la care noi avem răspuns. Ceaiul verde rezultat din frunze nefermentate provenite de la o plantă numită Camelia sinensis ajută la digestie și implicit la slăbit.

Atenție, nu este așa de ușor precum pare. Pentru a da rezultate considerabile, ceaiul verde trebuie ales cu grijă și preparat corect. Pentru faptul că ceaiul verde conține polifenoli, acesta se poate folosi ca antioxidant.

Cum să slăbești cu ceai verde? Ținând o cura de ceai verde, vei ajunge să pierzi din kilograme deoarece acesta acționează ca o barieră atunci când lipidele si glucidele sunt absorbite. În timpul unei cure de slăbire nu trebuie evitat ceaiul verde. Din contră, acesta joacă un rol foarte important și ne ajută să menținem organismul sănătos și bogat în fier, calciu și multe alte vitamine care se găsesc în ceaiul verde.

Efectul tonic, conferă siluetei noastre un aspect de care avem nevoie cu siguranță. Pentru asta trebuie să consumăm zilnic ceaiul verde care este bogat în flourină. Ceaiul verde consumat pentru a slăbi ne oferă totodată și alte efecte benefice organismului. Se știe că odată cu detoxifierea organismului reușim să pierdem în greutate.

Cercetăriile se țin lanț în privința ceaiului verde. Din cele peste 1000 de studii realizate în 2014, cercetătorii au descoperit numeroase beneficii aduse de acesta asupra organismului. Pe lângă faptul că te ajută să slăbești, ceaiul verde te protejează de infecții virale, boli cardiovasculare, osteoporoză și cancer.

Cum să slăbești cu ceai verde în scurt timp? Cura cu ceai verde ajută la diminuarea țesutului adipos, ceea ce duce la pierderea kilogramelor. Băut zilnic, acest ceai ajută atât la întărirea sistemului imunitar cât și la siluetă. Consumat corect și în cantități recomandate, poți slăbi 3 kilograme într-o săptămână.

Doza zilnică recomandată este de cinci căni pe zi. Modul cel mai corect de preparare este următorul: se adaugă un pliculeț de ceai în apa fiartă și se lasă 5 minute pentru a se infuza. Un mic secret: pliculețul de ceai poate rămâne în cană în timpul consumului deoarece acesta mai poate fi utilizat de câteva ori.

Cum să slăbești cu ceai verde ne explică rezultatele unei cercetării realizate de americani care spun că acesta împiedică adipocitele să formeze depozite de grăsime. Cura este interzisă femeilor gravide și copiilor.

Veți avea nevoie de:
  • Cum sa slabesti cu ceai verde
#1

Cum sa slabesti cu ceai verde

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Sanatate si metode

Cei mai faimosi

Cum slabim 10 kg: dieta eficienta

Cu totii dorim sa ne pastram in forma, iar excedentul de greutate inseamna a elimina acest tipar de silueta impus, si implicit, dobandim aspectul nu tocmai dorit. Din fericire exista metode care ne invata cum slabim 10 kg fara sa ne periclitam sanatatea.

Cum sa slabesti vara: sfaturi pentru concediu