Cum sa slabesti 2o kg cu program intensive de antrenamente?

Cum sa slabesti 2o kg cu program intensive de antrenamente?

Cum sa slabesti 20 kg? Aceasta este o intrebare pe care multi dintre noi care avem probleme cu greutatea ne-o punem. Care este insa secretul pentru a si putea reusi ce ne propunem, pentru a putea slabi 20 kg?

Sunt mai multe modalitati de slabire ce pot fi puse in practica, unele mai de succes ca altele. Insa ceea ce conteaza este sa il alegi pe cel mai eficient. Iata deci cum sa slabesti 20 kg!

Cea mai de succes metoda pusa in practica de cei care au avut probleme de greutate a fost reprezentata de antrenamentul cardio, un antrenament cat mai intensiv de cardio, care creste gradual, atat in timpul antrenamentului propriu-zis cat si pe parcursul perioadei extensive de antrenament. Cu alte cuvinte primul antrenament este mai usor, insa urmatorul este putin mai greu, iar acest lucru se mentine de la un antrenament la altul, astfel incat daca spre exemplu in cadrul primului antrenament am inceput facand doar 5 flotari, la al 10-lea antrenament vom face 25, adaugand gradual cate 2 flotari in plus la fiecare antrenament. Ceea ce este foarte importanta este constanta in a face aceste antrenamente de cardio. Ar trebui sa alegeti 3 zile pe saptamana, indicate ar fi chiar 4 pentru rezultate cu adevarat vizibile in cel mai scurt timp, si sa respectati intocmai aceste zile ca fiind zilele dumneavoastra de antrenament. Antrenamentul propriu-zis trebuie facut intr-un mediu propice, creat special pentru exercitii de cardio. O sala de fitness ar fi perfecta pentru ca acolo exista atat spatiul necesar cat si unele aparate care va pot ajuta. Nu puneti deloc accesntul pe exercitile de forta pentru ca de cele mai multe ori va vor dezvolta masa musculara de sub stratul adipos si astfel in loc sa slabiti va veti ingrasa. In schimb folositi cat mai mult banda de alergat, bicicleta de fitness si banca pentru abdomene, la care bineinteles adaugati flotarile si genoflexiunile aferente. In mod normal un astfel de antrenament ar trebui sa aiba cel putin 2 ore ca durata, timp in care faceti tot posibilul sa executati cat mai multe exercitii intr-un mod cat mai corect. Cand e vorba de cum sa slabesti 20 kg, totul trebuie luat foarte in serios. Si bineinteles, indiferent de cat de multe exercitii veti face, tot va trebui sa tineti cont si de dieta. Fast-food-ul nu poate fi combinat cu dorinta de a slabi.

Iata deci cum sa slabesti 20 kg printr-un antrenament intensiv de cardio, sustinut intr-un mod constant. La prima vedere pare destul de dificil, insa dupa primele 3-4 antrenamente va veti intra cu siguranta in ritm.

Veți avea nevoie de:
  • Cum sa slabesti 2o kg
#1

Cum sa slabesti 2o kg

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Sanatate si metode

Cei mai faimosi

Cum scapam de grasimea de pe burta: sfaturile nutritionistilor

Multa lume isi pune o intrebare: cum scapam de grasimea de pe burta? Sunt diferite modalitati de a face acest lucru, insa unele au un grad mai mare de succes, si pe acestea vi le vom prezenta.

Cum sa slabesti 5 kg pe saptamana: dieta eficienta