Cum sa obtii un posterior perfect fara ajutorul aparatelor?

Cum sa obtii un posterior perfect fara ajutorul aparatelor?

Majoritatea vedetelor supermediatizate , posesoare a unor posterioare asa zis perfecte au o ocupatie comuna care contribuie decisiv la forma bombata a feselor : dansul , foarte rar gasindu-se persoane ce au nativ asemenea posterior.

N-ai cum sa obtii un posterior perfect fara sa faci exercitii fizice care sa-ti solicite musculatura feselor , contribuind la dezvoltarea masei acesteia si implicit la crearea unei forme rotunde a posteriorului.

Cea mai mare parte a tinerelor candidate la formarea unui posterior rotund au abonament la sala de fitness unde presteaza zilnic in speranta implinirii acestui vis. Nu e nevoie de un asemenea efort , exista metode cum sa obtii un posterior perfect chiar in confortul caminului propriu. De obicei exercitiile pentru dezvoltarea muschilor fesieri are un efect benefic dublu , eliminand si celulita de pe coapse. In continuare vom enumera principalele exercitii pentru posterior ce vor trebui facute fiecare din ele de trei ori pe saptamana , cate trei seturi de 15 exercitii pe zi. 1. Semi-genuflexiuni = tinand picioarele la nivelul umerilor coboram usor soldurile apoi ne ridicam. Fara ca genunchii sa depaseasca linia degetelor , mentinem toracele incordat si spatele drept. 2. Fandari inainte = cu picioarele desfacute la latimea soldurilor facem un pas cat mai mare in fata , coborand usor corpul cu ambii genunchi indoiti apoi revenind vertical. Facem la fel cu piciorul celalalt , genunchii nu se indoaie mai mult de 90 de grade , cel din fata il tinem drept pe linia gambei fara sa-l relaxam pe podea pe cel din spate. 3. Fandari inapoi = se executa identic cu fandarea inainte doar ca pasul mare il vom face inapoi , genunchiul din fata nedepasind linia degetelor de la picioare. 4. Fandari laterale = cu picioarele larg desfacute indoim genunchii si ne inclinam usor in fata , tinand umerii in spatele genunchilor , tinandu-ne echilibrul cum vrem cu ajutorul mainilor. 5. Podul = din pozitia culcat pe spate , cu genunchii indoiti si picioarele departate la latimea soldurilor ridicam incet coloana vertebrala cat de sus putem , stam asa cateva secunde apoi coboram usor. 6. Ridicarea piciorului din pozitia culcat pe o parte = ridicam cat de mult putem piciorul , ambii genunchi fiind orientati in fata , apoi repetam cu celelalt picior pe partea cealalta. 7. Exercitiul cainelui = cu genunchii departati la latimea soldurilor incordam incet abdomenul , tinand spatele drept apoi ridicam un genunchi in sus si rotim soldul aducand piciorul spre trunchi apoi repetam. Relaxarea modului cum sa obtii un posterior perfect e un exercitiu stand pe burta cu capul intre maini ridicand si coborand pe rand cate un picior.

Adevarul e ca mai exista o metoda cum sa obtii un posterior perfect dar nu v-o recomand , este vorba de operatiile de chirurgie estetica in care se introduce silicon in partea superioara a feselor.

Veți avea nevoie de:
  • Cum sa obtii un posterior perfect
#1

Cum sa obtii un posterior perfect

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Sanatate si metode

Cei mai faimosi

Cum sa slabesti dupa nasterea unui copil : sfaturi de la mame cu experienta

Cum sa slabesti dupa nasterea unui copil? Kilogramele in plus dupa nasterea unui copil reprezinta factor de stres pentru proaspetele mamici. Pentru aceasta am consultat cateva mame cu experienta si am aflat cateva lucruri interesante.

Cum sa slabesti cu lamiae: reteta verificata !