Clarificam : Cum sa slabesti in decurs de 5 zile!

Clarificam : Cum sa slabesti in decurs de 5 zile!

Greutatea joaca un rol important, mai ales pentru femei. A sti cum sa slabesti este benefic atat pentru sanatate cat si pentru aspectul fizic, motiv pentru care in acest articol este prezentat modul cum sa slabesti in decurs de 5 zile.

Uneori suntem constransi sa slabim intr-un timp foarte scurt. Cum sa slabesti in decurs de 5 zile- o provocare pentru noi insine si chiar daca este greu de crezut, este binestiut ca se poate, exemple avand in lumea mondena.

In prima instanta, trebuie punctat ca exista multe procedee de a slabi intr-un timp scurt, insa nu toate dintre aceste procedee sunt neaparat si sanatoase.

Un mod sanatos cum sa slabesti in decurs de 5 zile, are in vedere o reteta americana ce garanteaza eliminarea a 5 kilograme. Aceasta dieta trebuie urmata consumand aceleasi alimente in decursul tuturor celor 5 zile, dupa cum urmeaza:

-la ora 8: 00 dimineata se recomanda a se bea o cafea cu zahar. Se poate adauga un cub de zaharina, dupa caz.

-la ora 10: 00, se va prepara un ceai de plante, insa neindulcit. In acest caz, plantele pot fi: musetel, sunatoare, salvie, semintele de telina, busuiocul, maghiranul, chimen, fructe de zmeura.

-la ora 12: 00, se recomanda un triunghi de branza topita.

-la ora 14: 00, este indicat a se consuma o jumatate de cutie de branza de vaci. Cu toate ca impulsul predominant va fi consumarea intregii cantitati a cutiei, este necesar a fi sinceri cu noi insine si sa nu trisam pentru a avea rezultatele maxime.

-la ora 16: 00, se va bea un pahar cu suc de rosii, recomandabil un pahar de 250 ml.

-la ora 18: 00, trebuie sa se fierba un ou, insa foarte important este ca acesta sa fie tare.

-la ora 20: 00, este recomandat un iaurt dietetic. Iaurtul trebuie sa aiba o cantitate de 500 g.

-la ora 22: 00, se va consuma un fruct, in acest caz preferabil este marul.

Aceasta dieta are in vedere solutionarea metodicii cum sa slabesti in decurs de 5 zile, fara a fi nevoie de infometare sau alte practici ce pericliteaza sanatatea.

Prima zi va fi cea mai grea, insa odata ce obisnuim organismul impunandu-ne a nu trisa, rezultatele nu vor intarzia sa apara.

Este indicat sa se respecte fiecare ora si fiecare detaliu adougat. Deasemenea, se recomanda a se face cateva exercitii fizice in fiecare dimineata pentru a stimula ne stimula energia si a o canaliza catre activitatile ce urmeaza sa le intreprindem.

Acestea fiind spuse, dieta de fata este de sorginte americana si solutioneaza cum sa slabesti in decurs de 5 zile intr-un mod simplu si eficient. Este necesara, deasemenea, o atitudine potrivita: pozitivismul.

Veți avea nevoie de:
  • Cum sa slabesti in decurs de 5 zile
#1

Cum sa slabesti in decurs de 5 zile

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Sanatate si metode

Cei mai faimosi

Cum sa slabesti dupa nastere: sfaturile dietologului

Este absolut normal ca femeile dupa ce au nascut sa-si dorească sa slăbească. In acest sens, articolul de fata soluționeaza aspectul cum sa slabesti dupa nastere fara a-ti fi afectata sanatatea.

Cum slabim 10 kg: dieta eficienta