Medicii ne sfatuiesc: Cum sa tratezi infectiile urinare!

Medicii ne sfatuiesc: Cum sa tratezi infectiile urinare!

Infectiile urinare reprezinta o problema din ce in ce mai raspandita, mai ales in cazul femeilor. Astfel, articolul de fata ofera cele mai eficiente sfaturi ale ginecologilor cum sa tratezi infectiile urinare.

Aceste boli, infectiile urinare, se mai numesc popular si cistite. Suportarea lor este anevoiasa, mai ales pe o perioada indelungata. Pentru evitarea acestor situatii trebuie stiut cum sa tratezi infectiile urinare.

Este imperios necesar ca inainte de a puncta metode referitoare la cum sa tratezi infectiile urinare sa se precizeze cum apar aceste disfunctii de la nivelul aparatului urinar, astfel incat sa poata fi evitate. Urina, dar si aparatul urinar, prezinta anumite proprietati cu rol in preventia si diseminarea bacteriilor prin orificiul extern al uretrei. In 80% dintre cazuri, exista o bacterie declansatoare acestor infectii numita Escherichia coli. Pe langa tratamentele clasice pe baza de pastile, care pot fi gasite in farmacii, mai exista si alte moduri cum sa tratezi infectiile urinare. In acest sens, uleiurile esentiale de lavanda sunt foarte eficiente. Acestea se pot ingera sau, pe cale externa, prin inhalatii, aromoterapie, comprese, masaj sau chiar baie. Alte remedii referitoare la cum sa tratezi infectiile urinare sunt reprezentate de uleiurile esentiale de cimbru. Acestea prezinta proprietati benefice atat aparatului uro-genital, cat si a altora precum cel digestiv, respirator si ORL sau chiar asupra sistemului nervos. Un alt remediu cum sa tratezi infectiile urinare este o floare numita Hibiscus. Aceasta floare se bucura de notorietatea ca fiind una dintre cele mai frumoase si delicate flori, dar iata ca este eficienta in asupra problematicii cum sa tratezi infectiile urinare. Aceasta floare pe langa faptul ca apara organismul de infectii urinare, mai are rolul si de a intari imunitatea sau chiar in constipatie. In Romania aproape toate ceaiurile din fructe au in componenta flori de hibiscus, atat pentru gust cat si pentu acea minunata a ei culoare rosie. Pe langa aceste remedii extrem de eficiente, pacientii (mai cu precadere pacientele intrucat frecventa este mult mai mare la femei) , trebuie sa respecte si anumite sfaturi care imbogatesc aceste remedii referitoare la cum sa tratezi infectiile urinare. Unul dintre sfaturi este ca femeile inainte de actul sexual sa bea un pahar cu apa. Asemenea, este indicat ca in timpul actului sexual, pentru a nu imprastia bacteriile, femeile sa stea pe spate. Referitor la mersul la toaleta, se recomanda ca femeile sa schimbe tamponul dupa fiecare vizita la toaleta.

Acestea fiind spuse, remediile cele mai eficiente referitoare la cum sa tratezi infectiile urinare sunt reprezentate de uleiurile esentiale de lavanda si cimbru precum si floarea de hibiscus.

Veți avea nevoie de:
  • Cum sa tratezi infectiile urinare
#1

Cum sa tratezi infectiile urinare

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Sanatate si metode

Cei mai faimosi

Cum sa invingi diabetul: recomandari de la medici

Diabetul ca tulburare metabolica reprezinta o problema pentru un numar din ce in ce mai mare de oameni. Aceasta situatie poate fi depasita, iar pentru aceasta, articolul de fata ajuta in problematica modului cum sa invingi diabetul.

Cum sa tratezi osteoporoza: medicii recomanda !