Cum tratam alergiile: sfaturile medicilor

Cum tratam alergiile: sfaturile medicilor

Alergiile apar ca reactie anormala a organismului in contact cu anumite substante. Statistic vorbind, un sfert din populatia Romaniei este sau a fost afectata de alergii, drept pentru care este nevoie sa stim cum tratam alergiile.

Fie ca este vorba de un sistem imunitar hipersensibil sau nu, alergiile pot aparea sub diferite forme. Din fericire, in ziua de astazi exista numeroase moduri cum tratam alergiile si nu este nevoie sa ne fie teama de acestea.

O prima metoda cum tratam alergiile vizeaza chimenul. Este un remediu eficient in cazul intolerantelor alimentare, mai exact in cazul proteinelor din lapte sau ou. Se recomanda a se presara chimen pe alimente pana cand se stopeaza sensibilitatea la proteine.

Urzica reprezinta deasemenea un bun remediu in cazul alergiilor. Aceasta poate fi utilizata sub forma de ceai. tinctura sau pulbere. Este indicat a se macina urzica intreaga, iar pulberea sa se puna in borcane din sticla care sa fie depozitate, de regula, in locuri intunecoase timp de o luna. Este recomandat a se administra intre 3 si 6 lingurite pe zi inainte de masa.

Un medicament prielnic alungarii alergiilor este Ginko Biloba. Aceasta este benefica in cazul mai multor afectiuni. insa in acest caz, quercitina are rolul de a bloca productia de histamina. Quercitina este un puternic antioxidant compus din fructele inchise la curoare: mure, struguri negri, dude si ceai verde.

Deasemenea, ceaiul de dentita solutioneaza cum tratam alergiile. Acest ceai scade sensibilitate la alergeni si regleaza sistemul imunitar. Se recomanda a se consuma zilnic atat timp cat este nevoie.

Maceratul de papadie si brusture scade sensibilitatea la alergeni si regleaza imunitatea. Se recomanda maruntirea radacinii de papadie si brusture , dupa care se lasa la macerat intre 7 si 10 ore in apa. Este indicat a se fierbe 10 minute. dupa trecerea timpului necesar maceratului, se strecoara si se bea de mai multe ori pe zi.

O cale rapida si sigura referitoare la cum tratam alergiile reprezinta combinatia unui ceai antialergenic. Acest ceai presupune combinarea urmatoarelor elemente: flori de musetel (40 gr) , trei-frati-patrati (40 gr) , frunze de salvie (10 gr) si flori de levantica (10 gr) . Se recomanda infuzia combinata, adica atat macerat cat si infuzie, dintr-o lingura de amestec de plante si se adauga 10 picaturi de tinctura de propolis.

Cu alte cuvinte, toate aceste remedii raspund la intrebarea cum tratam alergiile, insa pentru completarea acestor tratamente este indicat a se administra si vitamine si a se consuma miere.

Veți avea nevoie de:
  • Cum tratam alergiile
#1

Cum tratam alergiile

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Sanatate si metode

Cei mai faimosi

Cum sa tratezi venele varicoase : metodici moderne

Venele varicoase reprezinta o tumefactie a venelor, acestea devenind mari, usor vizibile si avand un traiect sinuos (intortocheat) . Astfel, aspectul neplacut al acestora impune gasirea unor solutii cum sa tratezi venele varicoase.

Cum se trateaza artrita cu mijloace moderne?