Cum se trateaza cel mai efficient ciroza?

Cum se trateaza cel mai efficient ciroza?

Ciroza este o afectiune care nu se manifesta prin dureri, drept pentru care exista persoane afectate de aceasta boala insa nu stiu de ea. In cazul in care medicul afirma existenta acesteia este necesar sa stii cum se trateaza ciroza.

Ciroza se caracterizeaza prin inflamatia ficatului, mai exact diminuarea progresiva a masei functionale a acestuia, avand ca rezultat si modificarea lui structurala. Astfel, acest articol expune cum se trateaza ciroza eficient.

In cadrul cirozei este necesar a se stopa consumul de alcool si a se incepe o dieta bogata in fructe si legume, avand rol detoxifiant.

Deasemenea se recomanda limitarea activitatilor fizice, benefic in acest caz fiind repaosul. Este imperios necesara evitarea execeselor alimentare, intrucat constipatia nu este de dorit mai ales in acest timp, cat si inceperea unui stil de viata sanatos prin evitarea starilor de tip anxios.

Un remediu prielnic modului cum se trateaza ciroza este Arginina. Dat fiind ca detoxifierea organismului este realizata de catre ficat, in cazul afectarii acestuia se vor acumula toxine in organism. Tocmai pentru aceasta, Arginina are rolul de a reduce nivelul amoniacului prin transformarea hepatica in uree, care va fi eliminata in urina. Totodata, aceasta are rolul de a proteja si regenera celulele hepatice, astfel fiind benefica in si in alte boli de ficat precum: hepatita alcoolica, cancerul hepatic, hepatita cronica, hepatita virala sau ficat gras (steatoza hepatica) .

Dat fiind ca procedeul referitor la cum se trateaza ciroza impune refacerea celulelor ficatului (hepatocitelor) , un alt medicament eficace este Liver Aid. Reprezinta un tratament naturist complex in tratarea afectiunilor hepatice (atat cele acutae cat si cele cronice) , cu rol in protectia si refacerea celulelor hepatice. In plus, acesta alunga senzatia de greata, scade balonarea si stimuleaza astfel pofta de mancare. In acest caz se recomanda o doza de trei capsule pe zi.

O regula ce nu poate fi trecuta cu vederea referitor la cum se trateaza ciroza reprezinta administrarea vitaminelor. Cele mai eficiente vitamine in acest caz sunt: vitamina E, magneziul si potasiul. De asemenea acizii grasi esentiali precum cel gamma-linoleic si afla linoleic sunt intrutotul necesari pentru o buna functionare a organismului in general, insa in mod special a ficatului.

Concluzionand, Arginina, vitaminele si medicamentele cu rol in protectia si refacerea celulelor hepatice sunt moduri eficiente care raspund la intrebarea cum se trateaza ciroza. Este indicat a se evita consumul de alcool si a se adopta o atitudine pozitiva.

Veți avea nevoie de:
  • Cum se trateaza ciroza
#1

Cum se trateaza ciroza

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Sanatate si metode

Cei mai faimosi

Cum se trateaza artrita cu mijloace moderne?

Artrita reprezinta o afectiune a articulatiilor si are diferite forme de manifestare. In acest sens, cele mai intalnite sunt osteoartrita si cea reumatoida, motiv pentru care acest articol solutioneaza cum se trateaza artrita.

Solutia unei problem delicate: cum se trateaza fisuriel anale?