Cum se trateaza artrita cu mijloace moderne?

Cum se trateaza artrita cu mijloace moderne?

Artrita reprezinta o afectiune a articulatiilor si are diferite forme de manifestare. In acest sens, cele mai intalnite sunt osteoartrita si cea reumatoida, motiv pentru care acest articol solutioneaza cum se trateaza artrita.

In general, acesta afectiune consta in deteriorarea cartilajului ce protejeaza (si inveleste) articulatiile. Din fericire, s-au descoperit remedii si tratamente eficiente referitoare la modul cum se trateaza artrita.

In cazul afeciunilor mai severe, un medicament prielnic pentru aspectul cum se trateaza artrita si totodata inovativ este RoActemra. Substanta activa a acestui medicament este tocilizumab, recomandat in cazul artritei reumatoide de orice grad (de la moderata la cea mai severa) . Este indicat a se utiliza in combinatie cu un alt medicament metotrexat, deasemenea si acesta foarte eficient in cazul artritei reumatoide. Daca insa exista pacienti carora medicul le-a interzis administratea celui de-al doilea medicament, atunci RoActemra va fi singurul medicament in acest caz. Pentru utilizarea acestuia se recomanda a consulta un medic specialist care sa confirme doza ce trebuie administrata.

Tratamentul medicamentos al artritei cunoaste remedii din clasa analgezigelor, unele dintre ele cu efect antiinflamator.

In principiu, medicamentele nonsteroidiene (AINS) sunt de foarte mare insemnatate in raport cu tratarea artritei reumatoide, intrucat pe langa efectul analgezic are si efect antiinflamator. Cu alte cuvinte acestea elimina durerea, tumefactiile locale precum si edemele imbunatatind nuantat atat mobilitatea cat si functiile articulatiilor. Exemple reprezentative ale modicamentelor AINS sunt urmatoarele: Naproxen, Indometacin, Ibuprofen, Diclofenac, Meloxicam. Este recomandat ca doza si combinatia acestor medicamente sa se stabileasca de catre un medic specialist.

Procedeul eficient cum se trateaza artrita are in vedere si medicamente inhibitoare selective de COX2 (nonsteroidiene) . Cel mai indicat medicament in acest caz Prednison care actiuneaza principal impotriva enzimei nefavorabile, fructificand beneficiine enzimei favorabile. Se recomanda a nu se administra doze prea mari ale acestui medicament (exemplu intr 8 si 10 mg/zi) , deasemenea necesar fiind a contacta un medic specializat care sa stabileasca doza optima.

Cu alte cuvinte, tratamentul modern pentru tratarea artritei eficace presupune medicamente precum cele enumerate mai sus. De asemenea, este important un stil de viata sanatos si tinerea unei diete.

Veți avea nevoie de:
  • Cum se trateaza artrita
#1

Cum se trateaza artrita

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Sanatate si metode

Cei mai faimosi

Cum tratam alergiile: sfaturile medicilor

Alergiile apar ca reactie anormala a organismului in contact cu anumite substante. Statistic vorbind, un sfert din populatia Romaniei este sau a fost afectata de alergii, drept pentru care este nevoie sa stim cum tratam alergiile.

Cum se trateaza cel mai efficient ciroza?