Cum scapam de verucile genitale: sfatul medicului

Cum scapam de verucile genitale: sfatul medicului

Cum scapam de veruciile genitale este un subiect de interes pentru un numar tot mai mare de persoane. Acestea sunt niste excrescente a caror marime variaza, in general de dimensiuni foarte mici, de culoarea pielii si localizate genital.

Veruciile genitale se mai numesc si condiloame genitale si reprezinta o boala cu transmitere sexuala, prin intermediul sexului oral, normal sau anal. Din fericire exista cai numeroase care raspund la intrebarea cum scapam de veruciile genitale.

Uleiul esential de chiparos albastru trateaza acesti negi de la nivelul aparatului genital.

Acesta are un miros placut si este indicat si in cazul altor afectiuni , insa pentru condiloamele genitale este recomandata aplicarea uleiului o data pe zi.

Un alt medicament prielnic modului cum scapam de veruciile genitale este uleiul esential de Turmeric. Acesta mai este cunoscut si sub numele de sofran de india sau ulei de curcuma. Este indicat si pentru reumatism, crampe sau ulcer, regleaza cilcul menstrual si lupta impotriva stresului oxidativ. Astfel, proprietatea antioxidanta a acestuia il face sa fie benefic si pentru refacerea celulelor in general si pentru imbatranirea prematura a pielii. Are un miros foarte puternic si usor ierbos si se recomanda aplicarea locala o data pe zi.

Calea cea mai rapida si sigura de a scapa de veruciile genitale vizeaza veninul de albina. Acesta este foarte puternic si extrem de eficient in cazul negilor in general. Veninul de albine este concretiza intr-un medicament numit Venex, gasindu-se sub forma de crema. Este indicata aplicarea o data pe zi pe zona afectata atat timp cat este nevoie (in general cateva saptamani) . Cu toate acestea, se recomanda aplicarea cremei inca doua saptamani dupa ce afectiunea trece, pentru a nu recidiva virusul in cauza.

In cazul veruciilor intravaginale se recomanda o solutie din apa pura cu Cypress si propolis (aproximativ trei picaturi) . Se inmoaie un tampon in aceasta solutie si se tine acolo timp de douazeci de minute. In acest caz, este imperios necesat a preciza faptul ca nu este indicat a se folosi OB, deoarece acestea au clor si in contact cu aceasta solutie se poate distruge flora vaginala. Exista si tampoane fara clor si care se gasesc in magazinele bio, iar in exemplu de astfel de tampon este Natracare.

Pe langa toate acestea se recomanda a se lua vitamine pentru sistemul imunitar. In acest sens este indicata combinatia dintre ar fi vitamina C si zinc.

Cu alte cuvinte, cel mai rapid si sigur mod de a scapa de veruciile genitale vizeaza veninul de albina. Bineinteles, este recomandat a se utiliza pe langa acest remediu, inca doua dintre cele expuse pentru rezultate maxime.

Veți avea nevoie de:
  • Cum scapam de verucile genitale
#1

Cum scapam de verucile genitale

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Sanatate si metode

Cei mai faimosi

Solutia unei problem delicate: cum se trateaza fisuriel anale?

Fisurile anale sunt niste afectiuni foarte dureroase, mai ales pe timp de noapte. Acestea sunt maladii destul de frecvente, drept pentru care este nevoie a sti cum se trateaza fisurile anale cat mai eficient.

Cum se trateaza impotenta cu mijloace moderne?