Cum sa invingi diabetul: recomandari de la medici

Cum sa invingi diabetul: recomandari de la medici

Diabetul ca tulburare metabolica reprezinta o problema pentru un numar din ce in ce mai mare de oameni. Aceasta situatie poate fi depasita, iar pentru aceasta, articolul de fata ajuta in problematica modului cum sa invingi diabetul.

Caracteristica principala a diabetului este prezenta in sange si in urina a zaharului. Intrucat reprezinta boala cea mai frecventa a ultimilor ani, este necesar a sti modul cum sa invingi diabetul.

Exista doua tipuri de diabet: de tipul I si de tipul II. Primul este insulino-dependent, adica celulele nu mai pot utiliza zaharul din sange si este nevoie de insulina injectabila care sa dreneze acest fapt. Cel de-al doilea nu este la fel de grav ca primul, dar acesta apare odata cu varsta si nu este insulino-dependent.

Pentru a evita aceste situatii dificile, trebuie stiut cum sa invingi diabetul, iar ideea este ca poate fi invins.

O prima metoda cum sa invingi diabetul, vizeaza alimentatia. Astfel, trebuie ca 50% dintre caloriile consumate sa nu provina din carbohidrati. In special trebuie consumate produsele nerafinate (paine integrala, orez brun, etc. ) precum si cereale si fructe.

Astfel, un al doilea pas este ca bolnavul de diabet sa-si repartizeze alimentatia unei zile in patru ori cinci mese usoare. Important in aceasta medota, cum sa invingi diabetul, este reducerea poftei de mancare in scopul controlului eficient al calitatii si cantitatii alimentelor ingerate.

Acest control al poftei de mancare poate fi realizat, in primul rand, prin consumarea unui mar ori a unui ou fiert tare inainte de masa. Astfel, la ora mesei senzatia de foame nu va mai fi asa de mare, iar alimentele vor putea fi digerate mai lesne.

Un al doilea punct al controlului poftei de mancare este consumarea a 30-40 g de slanina cruda. Afara de aceasta, se pot manca si alte alimente usoare, in ideea digestiei usoare: morcov crud, 5 bucati de arahide sau cateva linguri de iaurt. Acesta reprezinta o piatra de temelie al modului cum sa invingi diabetul.

Cu alte cuvinte, dupa ce pofta de mancare a fost redusa se poate manca, in sfarsit, pe saturate, aici avand in vedere noile pofte ale diabeticului.

Acesta este o metoda care ajuta eficient in a intelege cum sa invingi diabetul, iar tinerea postului ori a anumitor cure de slabire nu sunt indicate. Se recomanda, deasemenea, a nu se consuma alimente greu digerabile precum: carnea de porc, mezeluri, fainoase sau dulciuri.

Tratamentul eficient naturist al modului cum sa invingi diabetul, impune in afara de cele expuse mai sus, consumarea zilnica de usturoi crud sau ceapa. Aceasta se face pentru scaderea glicemiei si buna circulatie sangvina.

Acestea fiind spuse, stiinta despre cum sa invingi diabetuleste acum la indemana oricui. Pe langa cele expuse mai sus, este nevoie si de incredere, atitudine pozitiva si credinta pentru a izbandi fara nicio teama problematica bolii diabetului zaharat.

Veți avea nevoie de:
  • Cum sa invingi diabetul
#1

Cum sa invingi diabetul

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Sanatate si metode

Cei mai faimosi

Cum apare cancerul de san: metode de profilaxie

Cum apare cancerul la san. Este o problema la care ar trebui sa ne gandim destul de serios. Cancerul de san este o boala care apare frecvent la femei si descoperit in faza incipienta poate fi tratat relativ usor.

Medicii ne sfatuiesc: Cum sa tratezi infectiile urinare!