Cum se realizeaza masajul anticelulitic acasa

Cum se realizeaza masajul anticelulitic acasa

Nu este intotdeauna de dorit a merge la salon si a plati sume enorme pentru a beneficia de masaje anticelulitice, drept pentru care acest articol isi propune a expune caile cele mai eficace cum se realizeaza masajul anticelulitic acasa.

In mod clar, celulita este vrajmasul oricarei femei. Citind acest articol oricine va invata cum se realizeaza masajul anticelulitic in regim propriu in locuinta fiecaruia, nemaifiind nevoie a apela la saloane de infrumusetare.

Pentru a invata cum se realizeaza masajul anticelulitic acasa, este necesar a urma anumiti pasi in ordinea in care acestia vor fi prezentati.

In prima instanta, este necesar a hidrata foarte bine zona afectata de celulita cu o lotiune emolienta. Acest lucru este necesar, intrucat lotiunile emoliente contin cofeina, astfel eliminand celulita si este nevoie ca mainile sa alunece cat mai usor.

Urmatorul pas este presarea cu putere in punctul aflat cel mai jos al zonei afectat si impingerea degetelor in aceeasi directie in care circula sangele spre inima. Aceasta etapa face apel la creativitatea persoanei, putandu-se framanta pielea sub diferite moduri: cu pumnii stransi, cu ajutorul degetelor, masand cu palmele, prin prinderea unor portiuni groase intre degete ( cel mare si cel aratator) .

Se recomanda ulterior alternarea miscarilor de la apasare prelungita, la apasari circulare ale caror presiune se va creste treptat. In acest caz, este indicat a se apasa cu forta, insa atat cat persoana in cazua rezista, nu trebuie ca masajul anticelulitic sa se transforme in schingiuire.

O alta etapa a modului cum se realizeaza masajul anticelulitic presupune relaxarea. Odata ce masajul a fost inceput este posibil ca din cauza presiunii aplicate ca persoana sa fie frustrata, insa este absolut necesar a continua masajul pe fondul unor miscari relaxante care astfel vor relaxa si psihicul. Se recomanda a se continua prin ciupituri, dar blande, scurte si dese, rapide, mai incete, Prin acestea va creste presiunea sangvina de la nivelul zonelor afectate de celulita.

La incheierea masajului sunt imperative miscarile gentile, de relaxare a pielii (precum mangaierile) .

Legat de timpul alocat masajului, este indicat ca fiecare zona afectata de celulita sa fie masata cel putin cinci minute pe sesiune. Timpul nu cunoaste restrictie in cazul acestor masaje, insa este necesar a nu deveni o obsesie. Cu timpul, masajul anticelulitic va arata roadele sale.

In instanta, calea cum se realizeaza masajul anticelulitic vizeaza masarea zonelor afectate in modul explicat mai sus. Respectand cele expuse in acest articol, nu doar celulita se va remedia ci si sanatatea intregului organism.

Veți avea nevoie de:
  • cum se realizeaza masajul anticelulitic
#1

cum se realizeaza masajul anticelulitic

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Sanatate si metode

Cei mai faimosi

Cum sa scapi de vergeturile de pe sani in conditii casnice?

Vergeturile sanilor sunt niste cicatrice liniare care desi nu implica probleme medicale importante, aduc niste prejudicii estetice insemnate. Astfel, articolul de fata expune modalitatea cum sa scapi de vergeturile de pe sani.

Cum se folosesc uleiurile volatile in domeniul frumusetii?