Cum se folosesc uleiurile volatile in domeniul frumusetii?

Cum se folosesc uleiurile volatile in domeniul frumusetii?

Reprezentantele sexului frumos au fost mereu atente în ceea ce privește aspectul lor fizic. Grijulii pentru sănatatea și aspectul pielii mereu încearcă să găsească tot ce este mai bun pentru ea. Află cum se folosesc uleiurile volatile.

Natura a fost și va fi cea mai bună aliantă pentru orice afecțiune. Gata să răspundă nevoilor pe care le avem ne-a dăruit plante de tot felul, din care se extrac minunatele uleiuri volatile. Cum se folosesc uleiurile volatile și cum ne ajută ?

Darurile naturii

Există numeroase uleiuri, toate aducând beneficii extraordinare atât minții cât și pielii. De la minunatul ulei de trandafir, folosit încă din timpuri străvechi cât și cel de ylang-ylang folosit la fabricarea unui celebru parfum francez. Vă vom prezenta cum se folosec uleiurile volatile , micile daruri de neprețuit.

Uleiul de tea tree este recomandat pentru afecțiuni ale pielii, precum mătreața, acneea juvenilă, rozacee, ten gras cu tentințe acneice. Poate fi folosit ca ingredient în creme pentru aceste tipuri de ten cât și ca tonic. Nediluat ajută acneea rebelă. Mai poate fi folosit pentru herpes, abces, arsuri solare deoarece este neiritant.

Uleiul de ylang-ylang este folosit ca ingredient de bază într-un minunat parfum francez. Este benefic pielii ajutand-o în caz de inflamații normalizând secreția de sebum. Folosit asupra părului în special adăugat în șampon sau balsam, stimulează creșterea părului controlând și despicarea vârfurilor.

Uleiul de vanilie este excelent pentru toate tipurile de ten mai ales folosit în cremele de față. Este recomandat a fi pus și în cremele pentru masaj corporal. Aduce beneficii și buzelor folosit ca balsam.

Uleiul de trandafir nu se va utiliza concentrat fiind destul de puterinc. Cu ajutorul acestuia pielea va căpăta un aspect luminos, proaspăt, tot odată având rolul de a o catifela, hidrata. Uleiul de trandafir poate fi folosit pe orice tip de piele, chiar și pe cea sensibilă. Are acțiune benefică chiar și împotriva ridurilor. Poate fi folosit și ca ulei pentru masaj.

Ca și cel de trandafir uleiul de jojoba este recomandat pentru toate tipurile de piele, având rolul de a o catifela. Reglează excesul de sebum, părului îi va da volum, strălucire, fortificându-l. Folosit pe mâini și unghii acestea vor defeni fine și moi.

Voila, am aflat cum se folosesc uleiurile volatile !

Așadar natura are grijă de să ne ofere tot ce este benefic pentru corpul nostru. Putem beneficia de toate aceste atuuri știind acum cum se folosesc uleiurile volatile simplu și la îndemâna oricui.

Veți avea nevoie de:
  • cum se folosesc uleiurile volatile
#1

cum se folosesc uleiurile volatile

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Sanatate si metode

Cei mai faimosi

Cum se realizeaza masajul anticelulitic acasa

Nu este intotdeauna de dorit a merge la salon si a plati sume enorme pentru a beneficia de masaje anticelulitice, drept pentru care acest articol isi propune a expune caile cele mai eficace cum se realizeaza masajul anticelulitic acasa.

Cum scapam de negii de pe fata?