Cum se face epilarea in zona inghinala fara dureri?

Cum se face epilarea in zona inghinala fara dureri?

Cate femei nu isi doresc un epilat fara dureri? Descopera cum se face epilarea in zona inghinala si care sunt trucurile pentru a atenua durerea sau pentru a o face sa dispara complet.

Femeile care nu apeleaza la un salon si decid sa se epileze inghinal singure acasa, pot intampina probleme precum dureri si iritatii. Afla cum se face epilarea in zona inghinala pentru a evita astfel de probleme.

Multe femei se intreaba cum se face epilarea in zona inghinala, de departe cea mai sensibila zona a corpului feminin.

Epilarea inghinala este dureroasa pentru majoritatea femeilor care fac acest lucru singure acasa, mai ales datorita faptului ca cea mai recomandata metoda este folosirea de ceara fierbinte. Este o metoda ieftina, cu efecte pe termen lung si extrem de eficienta.

Cum se face epilarea in zona inghinala fara a varsa lacrimi de durere?

In primul rand, ar trebui sa fie un proces consistent. Desigur, durerea va fi mai mare prima data cand se executa acest tip de epilare, dar repetarea periodica a procesului va alina durerea treptat.

Se recomanda folosirea unei creme hidratante, care sa nu contina alcool sau parfum, pentru a alina durerea. Exista creme speciale care se folosesc dupa epilare. Ele diminueaza efectul iritant. Inainte de folosire, trebuiesc citite cu atentie instructiunile de aplicare pentru o astfel de crema, mai ales daca persoana in cauza nu stie daca are alergii la vreunul din ingredientele produsului.

Perioada aleasa pentru epilarea inghinala conteaza si ea. Se recomanda ca orice femeie sa se epileze cu ceara in aceasta zona a doua saptamana dupa incheierea ciclului menstrual, deoarece aceasta este perioada in care zona sensibila este cea mai rezistenta la durere.

Exfolierea pielii ajuta foarte mult in cazul unei epilari inghinale. Exfolierea trebuie facut in ziua dinainte si cea de dupa epilare.

O greseala pe care multe femei o comit este aceea de a considera ca substantele alcoolice sau cafeina usureaza durerea. In realitate, aceste lichide maresc sensibilitatea simturilor si femeile devin mai susceptibile la durere.

In cel mai rau caz, un calmant ar trebui sa indepartateze durerile cauzate de epilarea inghinala. Atentie: calmantul este recomandat doar atunci cand durerea este aproape insuportabila!

Chiar daca este putin mai dureroasa, epilarea inghinala cu ceara este cea mai eficienta metoda de a scapa de parul nedorit: il elimina de la radacina iar procesul de crestere al firelor noi este ingreunat.

Veți avea nevoie de:
  • cum se face epilarea in zona inghinala
#1

cum se face epilarea in zona inghinala

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Sanatate si metode

Cei mai faimosi

Cum folosim uleiul de ricin pentru fata?

Cum sa folosim uleiul de ricin ca parte a unui tratament de infrumusetare al pielii? Acest ulei are proprietati anti-inflamatorii si anti-bacteriene care nu doar ca fac tenul mai frumos, dar il pot trata in conditii mai severe.

Cum se face epilarea cu ceara acasa?