Cum se face epilarea cu ceara acasa?

Cum se face epilarea cu ceara acasa?

Cum se face epilarea cu ceara acasa ramane o preocupare a femeilor dar si a unora dintre barbatii care doresc sa scape de parul nedorit pentru o perioada mai mare de timp cu bani putini.

Informarea asupra modului cum se face epilarea cu ceara ajuta la pregatirea adecvata a pielii si aplicarea corecta a procedurii de epilare astfel incat sa se reduca durerea si aparitia umflaturilor sau a vanatailor.

Epilarea cu ceara acasa este cea mai practicata metoda de indepartare a parului nedorit, fiind accesibila oricui, usor de aplicat si cu rezultate pe o perioada lunga de timp. Durerea produsa de aceasta poate varia de la o persoana la alta si cu timpul se diminueaza datorita firelor de par mai fine si a radacinilor mai slab dezvoltate. Cum se face epilarea cu ceara acasa: tipuri de ceara si mod de aplicare rapida pentru o piele fina si catifelata. Ceara se prezinta sub mai multe forme: benzi, sub forma de pasta sau gel. Cel mai rapid mod de indepartare a parului nedorit il reprezinta epilarea cu benzi de ceara care necesita incalzirea si aplicarea benzilor pe suprafata curatata de impuritati, masarea usoara a zonei peste care s-a aplicat si tragerea fasiei in sensul invers de crestere a firelor de par. Folosirea pastei necesita incalzire pana devine fluida, se aplica pe suprafata curatata cu o spatula, se lasa sa se intareasca si se indeparteaza cu grija prin smulgere. Acest procedeu necesita mai multa atentie atat la aplicare ca ceara sa nu fie prea fierbinte cat si la smulgere pentru a evita aparitia umflaturilor sau a vanatailor. Folosirea pastei tip gel necesita un aparat de incalzire in care se pun tuburile cu ceara. Distributia uniforma se face la nivelul pielii cu ajutorul unui dispozitiv cu care este prevazut tubul de ceara iar eliminarea de la nivelul pielii se face cu ajutorul unor benzi. Dupa oricare tip de procedura pielea este masata cu un ulei hranitor cateva minute. In functie de cum se face epilarea cu ceara pielea va avea de suferit mai mult sau mai putin datorita modului de practicare si a indemanarii. Epilarea cu ceara poate fi folosita in combinatie cu produse cosmetice care se aplica dupa indepartarea parului in scopul intarzierii procesului de crestere al acestuia. Dupa procedura se evita expunerea la soare si se urmareste hidratarea optima a pielii.

Cum se face epilarea cu ceara acasa reda un mod practic folosit alaturi de sfaturi si trucuri care sa usureze procesul de smulgere a firelor de par si sa produca rezultate satisfacatoare.

Veți avea nevoie de:
  • cum se face epilarea cu ceara
#1

cum se face epilarea cu ceara

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Sanatate si metode

Cei mai faimosi

Cum se face epilarea in zona inghinala fara dureri?

Cate femei nu isi doresc un epilat fara dureri? Descopera cum se face epilarea in zona inghinala si care sunt trucurile pentru a atenua durerea sau pentru a o face sa dispara complet.

Cum scapam de riduri: procedure complexe