Cum scapam de riduri: procedure complexe

Cum scapam de riduri: procedure complexe

Ridurile sunt rezultate ale procesului de îmbătrânire prin varii factori precum: expresii faciale, fumat, hidratare defectuoasă ş. a. Pentru a lua o decizie cu privire la cum scapam de riduri: proceduri complexe trebuie să ne informăm.

Tratamentul ar trebui să facă parte din ritualurile oricărei persoane trecute de 25 de ani. În anumite cazuri, tratamentele faciale nu sunt suficiente, iar atunci se recomandă opțiunea de a afla cum scapam de riduri .

În cazurile în care ridurile au un aspect pronunţat ori acoperă suprafeţe prea mari pentru a fi tratate local cu remedii non invazive se recomandă considerarea unor modalități cum scapam de riduri: proceduri complexepentru a le îndepărta.

Una dintre opţiunile chirurgicale minim invazive este injectarea acestora. Pe piaţă există numeroase soluţii sub fomă de acizi sau toxine care sunt injectate sub piele. Majoritatea au un efect temporar. Printre acestea se numără: toxina botulinică (Botox) care are un efect de 12 - 24 de luni, acidul hialuronic cu efect între 8 -12 luni sau uleiul de silicon (Micro picături de silicon inserate sub piele) cu efect permanent.

Pe lângă injectarea ridurilor, pe piaţa din România există şi opţiunea liftingului facialcare este recomandat pentru persoanele cu vârsta între 40 şi 70 de ani. Este o modalitate prin care se poate întoarce timpul pentru candidaţii cu semne acute de îmbătrânire. Această opţiune este una cu efect permanent.

O altă soluție la problema cum scapam de riduri: proceduri complexe este cea a laserului. Aceasta este o operaţiune de lifting facial non chirurgical şi constă în redefinirea volumului feţei, asigurând o fermitate formidabilă a pielii fără a fi nevoie de operaţii sau tăieturi. Este o modalitate confortabilă şi eficientă, însă cu un efect temporar.

Calificată tot ca metodă non chirurgicală şi non invazivă este şi tratamentul cu lumină intens pulsatorie sau IPL. Aceasta promite efecte similare cu cele ale laserului la costuri mai reduse însă într-un număr mai mare de şedinţe.

Peeling-ul chimic este o altă modalitate de tratare a ridurilor precum şi ale altor probleme la nivelul pielii, precum: cicatrici, acnee şi pete de pigmentare. Acesta se realizează prin îndepărtarea stratului superior al pielii şi forţând vindecarea acesteia. Efectul este unul temporar, însă cu costuri reduse.

Liftingul vampir este o procedură prin care se injectează o soluţie obţinută din sângele pacientului îmbogăţit cu aminoacizi şi vitamine, care au rolul de a reface ţesuturile afectate de procesul de îmbătrânire.

Alegerea modalității cum scapam de riduri: proceduri complexe rămâne la latitudinea fiecăruia. Înainte de a se lua decizii de acest calibru se recomandă consultarea unui medic căruia i se vor putea prezenta nevoile.

Veți avea nevoie de:
  • Cum scapam de riduri
#1

Cum scapam de riduri

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Sanatate si metode

Cei mai faimosi

Cum se face epilarea cu ceara acasa?

Cum se face epilarea cu ceara acasa ramane o preocupare a femeilor dar si a unora dintre barbatii care doresc sa scape de parul nedorit pentru o perioada mai mare de timp cu bani putini.

Cum sa utiliza? i uleiul de argan pentru hidratarea pielii?