Cum sa utiliza? i uleiul de argan pentru hidratarea pielii?

Cum sa utiliza? i uleiul de argan pentru hidratarea pielii?

Pentru a afla cumsa utilizaţi uleiul de argan pentru hidratarea pieliieste foarte importantă înţelegerea acestuia. Uleiul marocan, sau uleiul de argan este un ulei obţinut din presarea seminţelor pomului de argan.

Uleiul are numeroase beneficii atât pentru păr cât şi pentru unghii, dar pentr a aflacumsa utilizaţi uleiul de argan pentru hidratarea pieliieste necesară testarea pielii. Acest ulei este recomandat pentru tenul gras, uscat sau mixt.

Proprietăţile uleiului de argan sunt cunoscute încă din antichitate, însă până în vremurile moderne nu era sigură compoziţia saucumsa utilizaţi uleiul de argan pentru hidratarea pielii. Acest ulei este bogat în acizi Omega 3, Omega 6 şi Omega 9, precum şi în vitamina E.

Uleiul de argan are un spectru larg de folosire: de la îmbunătăţirea sănătăţii până la cea a pielii, părului şi tenului.

Fiind un element natural se poate folosi ca atare, în stare pură sau în combinaţie cu alte elemente din ritualurile zilnice de înfrumuseţare.

Pentru a folosi corect uleiul de argan pe ten, se începe prin a curăţa tenul de impurităţi cu demachiant şi spălarea acestuia cu un cleanser. Mai apoi, se picură o cantitate mică de ulei de argan (5-6 picături) pe o suprafaţă dreaptă şi curată. Cu buricele degetelor se va colecta produsul de pe suprafaţă şi se va aplica prin masaj circular pe toată suprafaţa pielii până la absorbţie. Acesta are ca efecte: diminuarea liniilor vizibile ale tenului, echilibrarea producerii de sebum la nivelul pielii, reducerea inflamaţiilor, vindecarea acneei precum şi îmbunătăţirea tonusului la nivelul tenului.

Uleiul se poate folosi şi împreună cu cremele din rutina zilnică sau chiar în măşti cu efect de regenerare.

Acesta poate fi folosit şi ca un exfoliator pentru ten prin combinarea a 10 picături de ulei de argan cu o linguriţă de zahăr brun. Amestecul astfel creat se masează pe toată suprafaţa tenului pentru o exfoliere delicată şi naturală. La sfârşitul acestui procedeu, se spală delicat tenul cu apă rece, pentru a închide porii, şi se continuă ritualul de îngrijire prin aplicarea tonicului şi cremelor de faţă.

Pentru un surplus de vitalitate, hidratare şi luminozitate se va crea un mix de ulei de argan si gălbenuş de ou (5 picături de ulei + 1 gălbenuş mai mare sau 2 mai mici) . Se vor amesteca într-un bol de plastic. Se aplică substanţa astfel creată pe faţă şi decolteu. Se va lăsa să acţioneze 15 minute după care se şterge prin îmbibarea unei bucăţi de vată în apă de trandafiri.

Pentru că sunt multe modalităţi cumsa utilizaţi uleiul de argan pentru hidratarea pielii se recomandă experimentarea mai multor proceduri pentru a avea efectul scontat.

Dintre cele mai bune moduri cumsa utilizaţi uleiul de argan pentru hidratarea pielii, poate cele recomandate sunt descrise mai sus. Acestea garantează o sănătate a tenului remarcabilă, fermitate şi luminozitate.

Veți avea nevoie de:
  • cum sa utiliza? i uleiul de argan
#1

cum sa utiliza? i uleiul de argan

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Sanatate si metode

Cei mai faimosi

Cum scapam de riduri: procedure complexe

Ridurile sunt rezultate ale procesului de îmbătrânire prin varii factori precum: expresii faciale, fumat, hidratare defectuoasă ş. a. Pentru a lua o decizie cu privire la cum scapam de riduri: proceduri complexe trebuie să ne informăm.

Cum aplicam uleiul de ricin pe par: instructiuni