Cum sa scapi de vergeturile de pe sani in conditii casnice?

Cum sa scapi de vergeturile de pe sani in conditii casnice?

Vergeturile sanilor sunt niste cicatrice liniare care desi nu implica probleme medicale importante, aduc niste prejudicii estetice insemnate. Astfel, articolul de fata expune modalitatea cum sa scapi de vergeturile de pe sani.

La nivelul cutanat, vergetura face ca pielea sa fie subtiata, avand suprafata incretita si la palpare este fina. Dat fiind argumentul neaspectuozitatii, acesta impune gasirea unor solutii cum sa scapi de vergeturile de pe sani.

Din punct de vedere statistic, femeile gravide sunt afectate de vergeturi in proportie de 90%, adolescentii 70%, iar sportivii intr-o poroportie mult mai mica, de 40%.

Exista totusi remedii cum sa scapi de vergeturile de pe sani chiar si in conditii casnice, ceea ce este imbucurator.

In prima instanta, putem chiar noi insine sa preparam o crema antivergeturi. Pentru aceasta este nevoie de urmatoarele: sase capsule de vitamina E, avocado, patru capsule de vitamina A, gel de aloe (doua linguri) , doua linguri de ulei de masline, 100 mg zinc (doua capsule de 50 gr, asa cum se gaseste de obicei) , si o lingurita de praf de alge. Prima data se coace un avocado, dupa care se zdrobeste pana ce acesta se transforma intr-o pasta. Apoi se toarna continutul capsulelor de vitamina A si vitamina E peste aceasta pasta, iar apoi raman a se adouga celelalte ingrediente si se amesteca. Astfel se obtine o crema ce trebuie aplicata pe zona afectata dupa care se lasa o jumatate de ora. Se recomanda ca acesta crema sa fie aplicata in fiecare zi pana ce se remediaza problema.

Deasemenea acidul glicolic este eficient pentru a scapa de vergeturile de la nivelul sanilor. Acesta este un acid alfahidoxid actionand asupra pielii intr-un mod complex. Practic acesta realizeaza o "slefuire" a straturilor superficiale in care isi fac aparitia vergeturile.

Untul de cacao poate reprezenta o buna metoda cum sa scapi de vergeturile de pe sani. Acesta detine un efect intens hidrant natural, bogat in grasimi si care in contact cu pielea, aceste grasimi sunt usor asimilate. Proprietatea de tratare a vergeturilor se datoreaza continutului de vitamina A si E care fac ca pielea sa se regenereze intr-un mod foarte eficient. Se recomanda a se utiliza o vreme cat mai indelungata, deoarece cu cat este utilizat pe o perioada mai intinsa de timp, cu atat pielea va deveni mai luminoasa.

In afara de toate aceste remedii, se recomanda a se consuma zilnic peste doi litrii de apa si a se utiliza lotiuni de corp ce previn deshidratarea.

Remediile ce vizeaza modul cum sa scapi de vergeturile de pe sani chiar si in conditii de casa sunt eficiente, iar pentru femei aceasta inseamna eliminarea inesteticului si cultivarea frumusetii.

Veți avea nevoie de:
  • Cum sa scapi de vergeturile de pe sani
#1

Cum sa scapi de vergeturile de pe sani

Comentarii ( 0 )
+ comentează
Nu sunt rezultate pentru afişare.

Adăugarea unui comentariu

Sanatate si metode

Cei mai faimosi

Cum aplicam uleiul de ricin pe par: instructiuni

Instructiunile legate de cum aplicam uleiul de ricin pe par sunt destul de simplu de urmat. Exista multe websiteuri unde se gasesc modalitati de aplicare a uleiului intr-un mod corect

Cum se realizeaza masajul anticelulitic acasa